10 najpopularnijih DANKÜCHEN rješenja za pohranu i organizaciju vaše kuhinje

Ljuti li vas nedostatak prostora za pohranu u vašoj kuhinji? Da li u vašim kuhinjskim ormarićima vlada kaos? Neprestano tražite pravi poklopac za posudicu? Brašno se opet istreslo? U DANKÜCHEN kuhinji vas ovakvi problemi neće mučiti.

Između mnogobrojnih funkcionalnosti i praktičnih dodataka izdvajamo 10 najpopularnijih i najkorištenijih:

Elementi na izvlačenje

Ergonomsko rješenje zbog kojeg se više nećete morati “zavlačiti” u ormariće. Ne samo da olakšavaju organizaciju vašeg prostora već i omogućavaju iskorištavanje prostora do zadnjeg milimetra. Prilikom kupnje DAN kuhinje vam potpuno besplatno poklanjamo vizualno atraktivne staklene stranice debljine 8 mm.

ILZ ormar za ostavu

U DAN-ov ormar za ostavu možete pohraniti čak 200 vreća brašna (težine 1 kg). Bilo da se radi o hrani, posuđu, tanjurima ili nečem četvrtom -> sve je uvijek na svom mjestu i lako dostupno u svakom trenutku. Tako ostava postaje sastavni dio vaše kuhinje.

Le-Mans mehanizam za kutne ormariće

Maksimalno iskorištavanje i jednostavno korištenje kutova važna je prednost dobro organizirane kuhinje. Le-Mans mehanizam za kutne ormariće je inovativno rješenje koje ćete obožavati. U najskriveniji kutak možete spremiti što god vam srce poželi, a istovremeno vam je sve uvijek na dohvat ruke.

Unutarnji raspored i organizacija ladica

Prostor u ladicama i elementima na izvlačenje ćete s lakoćom organizirati odabirom odgovarajućih dodataka. DAN kuhinje nude širok spektar umetaka za pribor za jelo, posudica za začine, držača tanjura, držača boca i posuda za povrće. Savršena organizacija kuhinju čini ljepšom, a vama štedi dragocjeno vrijeme.

Podnožne ladice

Niti u najmanjoj DAN kuhinji nedostatak prostora ne predstavlja problem. U okviru tehničkih mogućnosti, naši stručni projektanti potrudit će se pronaći rješenja koja će vam dati dodatan prostor za pohranu. Podnožne ladice su DAN-ova inovacija kojom ostvarujete do 15% više prostora u vašoj kuhinji. Spremite sredstva za čišćenje, posude za pečenje, posudice za hranu kućnih ljubimaca ili drugo.

Apotekarski element na izvlačenje

Praktičnost ovog elementa nije prepoznata samo u ljekarnama. Izuzetno popularno rješenje u DAN kuhinjama omogućava savršenu i preglednu pohranu žitarica, tjestenina, konzervi i drugih namirnica. Podloge pojedinih polica su protuklizne što znači da sve ostaje na svom mjestu.

Ormarić s rolo vratima

Pospremanje nikad nije bilo brže i jednostavnije. Naš ormarić s rolo vratima vam nudi savršeno mjesto za glomazan aparat za kavu ili drugi manji kuhinjski uređaj. Dodatno će vas oduševiti integrirana utičnica i podloga na izvlačenje. Elementu dimenzija 45 x 60 cm točku na i stavite vi – odabirom između 21 boje.

Staklene montažne posudice

Kombinacija kvalitete, funkcionalnosti i dizajna. Jedinstvene DAN-ove staklene posudice omogućuju pristupačnu pohranu namirnica, dodaju vizualnu privlačnost vašoj kuhinji, a istovremeno su visokokvalitetne izrade. Jednim potezom ruke dohvatite potrebne sastojke!

Višenamjenske otvorene police

Kuhinjski zid je savršeno mjesto za stvaranje dodatnog prostora za pohranu koje ujedno može biti i vrlo vizualno privlačno. Bilo da se radi o stalku za papirnate ubruse, dodatnom prostoru za odlaganje, kuhinjskom stalku za krpe ili elegantnom držaču kapsula za kavu – pustite mašti na volju!

Viseći ormarići koji sežu do stropa

Uštedite svoje vrijeme za važnije zadatke od konstantnog čišćenja kuhinje i umjesto toga se odlučite za vrijedan prostor za pohranu – viseće ormariće koji sežu do stropa te se mogu postaviti na milimetar točno. Brine vas dostupnost? DAN vam nudi prikladno i elegantno rješenje – dodatak s ljestvicama ugrađen u podnožje prizemnih ormarića.

Ako smo u vama probudili zanimanje i želju da i vaša nova kuhinja postane pravo čudo dobre organizacije prostora, rezervirajte svoj termin za individualno savjetovanje s našim stručnim projektantima. Jedva čekamo da zajedno osmislimo vašu novu kuhinju iz snova.