5 grešaka koje obavezno trebate izbjeći prilikom kupnje nove kuhinje

Uštedite novac i izbjegnite nezadovoljstvo!

1. Odabir pogrešnog proizvođača

Tržište je prepuno proizvođača kuhinja i raznih ponuda. Budući da prilikom kupnje kuhinje svoj novac investirate u nešto što bi vam trebalo predstavljati zadovoljstvo i mjesto u vašem domu u kojem ćete uživati, vrlo je važno odabrati pravog proizvođača i pravu ponudu. 

Odaberite DANKÜCHEN, odaberite:

  • Visokokvalitetni proizvod za cijeli život kojem ćete vjerovati.
  • Stručno savjetovanje koje će ispuniti sve vaše želje i potrebe.
  • Profesionalno planiranje i 3D projektiranje izrađeno po mjeri vašeg doma.
  • Stručnu montažu koja je presudna za životnu dob vaše kuhinje.

Ovdje možete pronaći 3 najbliža studija i stručnjake za planiranje vaše kuhinje.

2. Prekasno planiranje

Ako uskoro planirate ili upravo gradite vaš novi stan ili kuću, budite posebno pažljivi da pravovremeno isplanirate vašu kuhinju po mjeri. Tako će svi električni, ispušni i instalacijski priključci biti postavljeni na pravo mjesto, čime ćete u budućnosti uštedjeti puno vremena i, prije svega, novca. 

U 7 jednostavnih koraka do kuhinje iz snova!

3. Pratite trenutne trendove

Uvijek imajte na umu da ćete vašu kuhinju gledati vrlo često i dugo, prije svega onu koju se nalazi u otvorenom prostoru. Je li se vaš pogled možda zaustavio na jarkoj crvenoj fronti? U tom slučaju je bolje pogled preusmjeriti na klasičnije boje fronti, kao što su: vječna bijela, nježna boja magnolije, kašmira i jasmina. S tim bojama je teško pogriješiti i uklapaju se u bilo koju kuhinju. Detalje u kuhinji možete naglasiti dekoracijom u boji, zidnim oblogama, staklenim elementima ili bojom zidova.

Istražite naš asortiman vječnih kombinacija boja. 

4. Odabir pogrešne kuhinjske fronte

Danas na tržištu postoje brojne kuhinjske fronte koje je laiku na prvi pogled vrlo teško razlikovati. Razlikujemo: jednostavne, fronte visokog sjaja, senosan sjaj (četverostrana obrada ABS trakom), više puta lakirane fronte od poliestera, bez rubova. Te su fronte puno kvalitetnije, izdržljivije i prije svega, lakše za održavanje. 

Istražite kuhinje s lakiranim frontama.

5. Premalo opreme

Bez obzira radi li se o višim korpusima s više prostora za pohranu i udobnije kuhanje, dubljoj radnoj ploči za više radnog prostora, sustavu za tiho zatvaranje ili ladice u podnožju koje vam omogućavaju potpuno iskorištavanje svakog milimetra u vašoj kuhinji – DANKÜCHEN ima funkcionalna rješenja za vas! 

Upoznajte prednosti DAN kuhinja.