Mala bijela

Bijele kuhinje su bezvremenski klasik. Pozitivno utječu na naše raspoloženje i stvaraju čarobnu atmosferu u svakoj prostoriji

Ako se brinete da će bijela kuhinja vaš dom učiniti pustim i dosadnim, naša “mala bijela” će vas sigurno uvjeriti u suprotno…

Svijetle fronte

Bijele kuhinjske fronte smatraju se najsvestranijim izborom u svijetu kuhinja. Prilagodljive su svakom stilu: modernom, futurističkom i klasičnom.

Ako žudite za glamuroznim izgledom i elegancijom odaberite fronte s visokosjajnim lakom u DAN boji Fliederweiß. Visoko kvalitetna ploča s višestruko lakiranom bojom stvorit će šarmantan ambijent bijele kuhinje.

Za one koji preferiraju mat izgled, DANKÜCHEN u svojoj paleti boja nudi nijansu Polarweiß. Pogodna je za sve moderne modele kao što su Silbermond i Luxor, a super je i za klasične modele kao što je Classico.

Svijetle staklene vitrine

U kuhinji su stakleni ormarići šlag na torti. Bez njih su zidovi prazni, a soba izgleda monotono. Možete birati između ormarića raznih oblika u bijeloj ili bilo kojoj drugoj sofisticiranoj boji. Posebno će vas oduševiti naše Premium staklene vitrine svojom funkcionalnošću i modernim izgledom. Savršeno će se uklopiti u dizajn bijele kuhinje.

Svijetlo drvo

Ako želite unijeti dašak prirode u svoj dom svijetle fronte kombinirajte sa nijansama drva poput Eiche hrasta ili Ulme brijesta.

Nova kolekcija DANKÜCHEN nudi još jednu jedinstvenu nijansu – Tobacco. Prepustite se vlastitoj inspiraciji i dopustite da vas očaraju rustikalne nijanse drva.

Svijetle zidne obloge

Bijele kuhinje možete dodatno uljepšati svjetlom zidnom oblogom. DAN danas je zidna obloga neizostavan dio svake moderne kuhinje. DANKÜCHEN nudi širok izbor klasičnih zidnih obloga u nijansama drva kao i u ekstravagantnim bojama kao što su Civetta, Volano ili Quartz.

Još uvijek oklijevate? Garantiramo da je “bijela” pravi izbor!

DAN-ovi prodajni savjetnici dat će vam stručne savjete i pomoći vam u planiranju vaše kuhinje iz snova. Pošaljite nam neobvezujući upit i mi ćemo Vas ubrzo kontaktirati.

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za sve boje kuhinja, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.

Video