Recept: Brzi planer za raskošnu kuhinju

Predstavit ćemo vam brzi planer i njegove glavne sastojke, kako bi vaš recept za projektiranje nove kuhinje bio uspješan i bez greškica

Pripremu započnite s prvim sastojkom, a to je prijava na besplatno 3D projektiranje.

2. Sastojak: Otok (ako ne volite otok, možete odabrati šank)

Uz obilje prostora za pohranu i radne ploče, kuhinjski otok ili šank stvaraju jedinstven pogled na životni prostor, a ne na prazan zid. Prikladni su za druženja, brze obroke ili tople napitke s prijateljima. Uz to vam omogućuju konstantan kontakt s ukućanima koji su u blagovaonici ili dnevnoj sobi.

3. Sastojak: Detalji

Svatko želi unijeti dašak prirode između svoja četiri zida, zato je najpopularniji sastojak odabir detalja u boji drva. U DANKÜCHEN-u vam nudimo stilske zidne obloge i fronte. Kod nas ćete pronaći proizvode koji se mogu koristiti zasebno te su elegantnog izgleda i ugodne na dodir.

4. Sastojak : Rasvjeta

Ako analizirate utjecaj rasvjete na vaše raspoloženje, vidjet ćete da oni idu ruku pod ruku. U modernoj kuhinji svjetlo naglašava dizajn, linije i boje fronti. Uz male prilagodbe osigurava domaću atmosferu kroz sva godišnja doba.

5. Sastojak: Začinite prostor

Mali detalji u vašoj novoj kuhinji odražavaju vaš osobni ukus. Sjedeću garnituru možete prilagoditi izgledu kuhinje prema Vašim željama i dodati fine detalje. Odaberite udobne stolice i uskladite ih s ostalim namještajem. Ako volite više šareni stil, slobodno kombinirajte više boja, samo budite pozorni da se boje slažu. Brzi planer vam nudi izbor okvirnih boja, a za konačni odabir ćete se odlučiti na terminu u studiju.

6. Sastojak: Ukrasi

Na različite načine možete istaknuti ugođaj svoje kuhinje. Sa zidnim oblogama vašoj kuhinji dajete svjež izgled. Osim prirodnih nijansi, DAN nudi brojne motive zidnih obloga za sve vrste ukusa. Također možete odabrati police na koje po želji složite knjige, vaze ili druge vama drage dodatke.

Sada kada ste upoznali sve sastojke recepta, brzi planer će vas odvesti do raskošne kuhinje po vašoj mjeri. Oslonite se na naše profesionalce kada planirate svoju kuhinju – oni će vam pomoći s vrijednim savjetima i trikovima, te vam izdati i tajne sastojke koji će vašu kuhinju dignuti na još veći nivo.


Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za sve dizajnerske kuhinja, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.

Video