Početna » Novosti » Razbijamo stereotipe o crnim kuhinjama

Razbijamo stereotipe o crnim kuhinjama

Sviđaju vam se crne kuhinje, ali vas muče mnoge predrasude u donošenju konačne odluke odabira tamnih nijansi? Jednom zauvijek ćemo razbiti stereotipe i stati na kraj predrasudama o crnim kuhinjama.

U nastavku pročitajte kojim…

#1: Tamne kuhinje izgledaju pesimistično ❌

Mnogi crnu boju povezuju s tugom i patnjom, dok ona zapravo ima jedinstvenu dubinu, zavodljivost i eleganciju. Crna boja je oduvijek fascinirala modne dizajnere, a odnedavno je obilježila i samo uređenje interijera. Stručnjaci ističu da konačni rezultat kuhinje ovisi o harmoniji boja i njenom profinjenom rasporedu.

Crne kuhinje s odgovarajućom pozadinom i dekoracijom zasigurno podižu prostor na višu estetsku razinu. Ujedno daju dojam urednosti i odvažnosti te tako potiču buđenje veće doze eksperimentiranja u stvaranju ukusnih obroka.

Ako ste u dilemi koju tamnu nijansu odabrati, preporučujemo DAN-ove boje Anthrazit ili Cerros koje se odlično slažu sa svim prirodnim nijansama drveta. Zahvaljujući brojnim mogućnostima kombinacija boja oslobodit ćete se predrasuda i uživati ​​u sofisticiranosti crne kuhinje. ✅

#2: Tamne kuhinje čine prostor manjim ❌

Ova predrasuda je potpuno nerelevantna ako vam u projektiranju kuhinje pomažu stručnjaci. Naime, DANKÜCHEN prodajni savjetnici imaju kvalificirano znanje i znaju kako istaknuti prednosti vašeg prostora sukladno odabiru boja i kuhinjskih elemenata. 

Prvenstveno će uzeti u obzir sve vaše želje i osigurati dosljednu usklađenost prostora i rasvjete. ✅

#3: U crnoj kuhinji su otisci prstiju noćna mora ❌

Mnogi kupci pogledom na crne kuhinje prvo pomisle na problem s otiscima prstiju. Svjesni smo da kuhinja mora biti bez uznemiravajućih faktora, zato su DANKÜCHEN fronte u Anthrazit boji zaštićene jedinstvenim premazom otpornim od dosadnih otisaka prstiju. Stoga vam jamčimo da ćete ovu bitku završiti kao počasni pobjednik! ✅

#4: Tamne kuhinje je teško očistiti ❌

Bez obzira na boju, kuhinja treba biti izdržljiva i jednostavna za održavanje. Postoji nekoliko osnovnih smjernica koje će vam pomoći u njezi DAN kuhinje, a možete ih pročitati u članku OVDJE.

Prilikom kupnje DANKÜCHEN kuhinje će vam naši stručnjaci savjetovati o pravilnom čišćenju i održavanju, kako bi vam pomogli da vaša kuhinja desetljećima izgleda kao nova. ✅

Čestitamo! Sada ste uspješno oslobođeni svih predrasuda i spremni ste za projektiranje crne kuhinje.

I ne zaboravite – pri odabiru kuhinje vjerujte umjetniku kojeg nosite u sebi i stručnjacima na koje se možete osloniti!

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za tamne i svijetle kuhinje, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.

Video