Popularna kombinacija

Crno-bijela kuhinja je mjesto gdje se susreću bezvremenost i gracioznost 

Elegantna crno-bijela kombinacija boja inspiracija je za sve modele kuhinja. Znate li zašto njena popularnost iz godine u godinu raste? Idemo zajedno potražiti odgovor na to pitanje. 

Neograničene mogućnosti

Kažu da se suprotnosti privlače, pa tako nisu iznimka ni crna i bijela boja. Povezane se od pamtivijeka i to ne samo u modnoj industriji, već i u uređenju interijera.  

Ako ste za bazu svoje kuhinje odabrali crno-bijelu kombinaciju, onda su vaše mogućnosti dizajniranja neograničene. Njena velika prednost je jednostavno osvježenje kuhinje dodavanjem detalja u drugim bojama, koji će cijelom prostoru dati posve drugačiji karakter.  

Crno-bijele fronte su posebno popularne kod modernih modela kuhinja, ali također su čest odabir i kod klasičnih modela. Ljubitelji klasičnih kuhinja bijelim frontama mogu dodati crne ručke, stolice, električne uređaje, zidne obloge i ormariće tamnih staklenih fronti.

Dominantnost

Prilikom planiranja kuhinje izbor boje nije najvažniji faktor, ali svakako pomaže da se konačni izgled kuhinje doradi do najsitnijih detalja.

Odlučite se koju boju želite postaviti za kraljicu prostora i neka ona bude dominantna. Tako ćete najbolje unijeti formu, ravnotežu i sklad u svoju kuhinju. Naši prodajni savjetnici će vam pomoći da pronađete pravi balans i postignete željeni rezultat.

Planiranje kuhinje na prvi pogled može izgledati prilično jednostavno, ali to je složen proces koji zahtijeva puno truda i vremena. Preporučujemo da projektiranje počnete dovoljno rano i da vjerujete našim kvalificiranim stručnjacima. 

Pristojna i zavodljiva

Kada pogledate modernu kuhinju, čini li vam se da unatoč minimalizmu odiše svojevrsnom zavodljivošću? Minimalističke fronte savršene su za kombiniranje s ekstravagantnim segmentima kao što su različiti materijali, debljine i asimetrične visine.

Njena osobnost zrači elegancijom i to nas privlači, a zavodi nas svojim odvažnim i odlučnim karakterom, zato smo uvijek iznova impresionirani njenim izgledom. 

Ova lijepa i bezvremenska kombinacija uklopit će se u svaki interijer. Mijenjajte njene taktike osvajanja ukućana i posjetitelja unoseći nove dekorativne detalje. 

Pravo bogatstvo

Moderna kuhinja ide korak dalje i u sebi skriva pravo bogatstvo. DAN vam nudi pojedinačna rješenja, poput kutnog elementa LeMans, apotekarskog elementa i velik izbor dodataka za ladice. Oni će osigurati da su hrana i pribor pažljivo pohranjeni te uvijek pri ruci. 

Efikasno i lijepo raspoređenim elementima podignut ćete vrijednost kuhinje na viši nivo. Prestižan dizajn s bogatom unutrašnjošću prepustite DAN-ovim prodajnim savjetnicima u studiju. 

Naše znanje, predanost, kvaliteta i dosljednost se vide u preko milijun zadovoljnih korisnika.
Uvjerite se sami i posjetite nas u jednom od 14 DANKÜCHEN studija diljem Hrvatske. 

Čekamo vas.

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za tamne i svijetle kuhinje, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.

Video