Početna » Novosti » DAN Expo

DAN Expo

DAN Expo – događaj apsolutnog superlativa, gdje smo našim ekskluzivnim partnerima predstavili najnovije trendove, dizajne i boje

U DAN-u je posljednjih nekoliko mjeseci obilježio naporan rad, realizacija novih kreativnih ideja za projektiranje i dizajniranje kuhinja. Ponosni smo što smo u kuhinjskoj metropoli Linz uspjeli predstaviti crème de la crème kuhinjske industrije i još jednom dokazali zašto su DAN kuhinje broj 1 po kvaliteti u Austriji.

Zavirite iza kulisa i doživite najnovije kuhinjske trendove izbliza…

To nije samo kuhinja

Naš moto je „U dodiru s vremenom“. Posljednjih nekoliko godina kuhinja je postala više od prostorije za kuhanje – postala je srce doma. Najnoviji trendovi su kuhinje koje su multifunkcionalne i praktične, u kojoj možete kuhati, raditi i uživati ​​u životu sa svojim najdražima.

Više od sajma

DAN EXPO je ujedinio izložbe nove kolekcije i B2B druženja u jednom. Naša osnovna ideja bila je organizirati industrijski događaj namijenjen isključivo stručnim posjetiteljima. Fokus je bio na novom dizajnu, bojama i cjelokupnom konceptu opremanja.

Kulinarski užici, razmjena znanja i predstavljanje nove kolekcije bili su vrhunci događanja. DAN EXPO bio je više od sajma, od 10. do 14. travnja bio je “place to be” kuhinjske industrije.

Iznad očekivanog

Divljenje naših kupaca i poslovnih partnera bio je pravi blagoslov, a ujedno i dokaz da su nove kuhinjske kombinacije nadmašile sva očekivanja. Neutralne, smirene boje pune prestiža spajaju akcente iz prirode i unose nježnost i elegantnost u svaku prostoriju.

Želite li upoznati nove trendove?

Pratite nas, jer vam u sljedećoj blog objavi predstavljamo novu kolekciju za 2023. godinu.

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za sve dizajnerske kuhinja, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.

Video