LIVING – dizajnerska kuhinja

DANKÜCHEN kreacija koja odražava vas – to je model LIVING. Jasne linije, diskretne kombinacije boja i bogat izbor nijansi radnih ploča, samo su jedne od njegovih prednosti. 

To je fleksibilan i sofisticiran model koji je krojen samo za VAS, a nalazi se na samom vrhu DAN-ove liste najpopularnijih dizajnerskih kuhinja! 

Model Living

Model koji odražava vas

Prave dizajnerske kuhinje prepune su raznolikih mogućnosti. Ne samo da ih možemo prilagoditi i najzahtjevnijim željama, već vam omogućuju da u njima izrazite dio svoje dizajnerske kreativnosti. To ćete postići pažljivim planiranjem, a odabirom LIVING modela brzo ćete primijetiti razlike i prednosti koje nudi dizajnerska kuhinja. 

Dizajnerska kuhinja, model LIVING osigurava: 

 • jedinstven i diskretan dizajn 
 • individualno prilagođene visine korpusa
 • ekskluzivne dodatke i opremu.

Kroj po vašoj mjeri

Planiranje kuhinje po vašoj mjeri ne znači samo odabir boja i materijala, dizajnerska kuhinja je mnogo više od toga. Pravo i jedinstveno krojenje po vašim željama se vidi kroz:

 •  izbor kuhinjskih elemenata
 •  prilagodbu kuhinjskog korpusa
 •  količinu prostora za pohranu
 •  ergonomsku prilagodbu za pojedinca 
 •  položaj ugradbenih uređaja.

Dašak individualnosti

Razgovorom i različitim pitanjima potičemo vas na individualni način razmišljanja već u prvoj fazi planiranja. Naš cilj je unijeti što više vašega karaktera u novu DAN kuhinju. Samo vam tako možemo omogućiti da kasnije prepoznate svoju osobnost u malim detaljima i njome impresionirate ostale posjetitelje, koji će na prvi pogled u novoj kuhinju prepoznati njezinu posebnost. 

DAN-ovi savjeti:

 • Zidnim ormarima do stropa dodajte niše na vrhu. Tako možete različitim dekoracijama unijeti razigranu energiju u kuhinjski prostor.
 • Otkačeni ili klasični stil kuhinje izrazite odabirom zidnih obloga – koje DANKÜCHEN nudi u različitim bojama i različitih motiva, a prostoriji daju moderan i živahan izgled. 
 • Unesite malo zabave kombinacijom različitih visina korpusa, time ćete kuhinji dati neviđenu sofisticiranost i profinjen izgled.

Ručke koje vas neće razočarati

Dizajnerska kuhinja s ručkama nudi dovoljno prostora za kreativnost koju možete označiti vlastitim “potpisom”. Možete birati između klasičnih i modernih, upečatljivih i neutralnih, malih i velikih ručki – za svaki ukus se nešto nađe. 

Model Living

Ekskluzivni dodaci

U DANKÜCHENu garantiramo holistički pristup pri projektiranju kuhinje s kojim želimo postići više od uobičajenog. Zato prema vašoj želji možemo izraditi šank s blago podignutom površinom, koja služi kao kutak za brz obrok. Isto tako, bez problema ćemo napraviti podest, koji je usklađen s radnom površinom ili zidnom oblogom. 

Obogatite kuhinju i hladnjakom za vino uz koji će vam omiljena butelja uvijek biti pri ruci. Na ovaj način više nećete imati izgovor da se nakon užurbanog dana ne prepustite čaši desertnog pića. 

Sada znate razlog zašto bi planiranje nove kuhinje prepustili samo DAN-u. 

Svaki dan, iz dana u dan, DAN je tu samo za vas!

Pratite nas na Facebooku, Instagramu ili Youtubeu gdje DAN redovito objavljuje zanimljive slike ponude i montiranih kuhinja. Ne propustite ih.

Video