Dizajnerske kuhinje

Planiranje i projektiranje dizajnerske kuhinje je projekt koji zahtijeva punu mjeru kreativnosti i profesionalnosti

Samo najkvalitetniji materijali mogu zadovoljiti najviše kriterije. Bilo da se radi o frontama, radnim površinama ili blagovaonskom stolu – DANKÜCHEN nudi majstorske kreacije u svakom pogledu!

Naš pogled

U DANKÜCHEN-u nastojimo stvoriti prostore koji nose dublje značenje i veći užitak za boravljenje i druženje. Naša najveća strast su dizajnerske kuhinje koje mame poglede, oduševljavaju svojim funkcionalnim rasporedom te vas očaravaju unutarnjim sadržajem za pohranu i organizaciju. 

Naše vještine

Moderno dizajniranje kuhinje puno je više od jednokratnog posjeta studiju. Kvalitetna kuhinja po mjeri rezultat je pažljivog planiranja iskusnih kuhinjskih profesionalaca. Nakon što okvirno odaberete boju, model i oblik kuhinje, slijedi izmjera na domu koja je neophodna.

Jedino se tako možete pouzdati u to da će kuhinja biti do zadnjeg milimetra precizno prilagođena vašem prostoru i da će montaža dizajnerske kuhinje biti izvedena po najvišim standardima.

Koje su sve DAN PREDNOSTI pogledajte OVDJE

Naš najpopularniji model

Svaka DANKÜCHEN kuhinja je jedinstvena kreacija. Svaki model je nešto posebno, ali samo jedan je bez konkurencije – Silbermond.

Model Silbermond već je nekoliko godina zaredom na vrhu ljestvice najprodavanijih modela dizajnerskih kuhinja. Impresionirat će vas svojim jednostavnim dizajnom, svestranošću i stilskim samopouzdanjem.

Fronte bez ručki su dostupne u mat, super mat laku, visoko sjajnom laku i dijamantnoj nijansi. Paleta boja s više od 26 zavodljivih nijansi očarat će i najzahtjevnije!

Jeste li znali da model Silbermond svaki dan oduševljava više od 100.000 zadovoljnih korisnika diljem Europe?

Pogledajte OVDJE

VIŠE od robne marke

Robna marka DANKÜCHEN svojom beskompromisnom privrženošću austrijskim standardima jamči najvišu kvalitetu na tržištu. Više od 58 godina iskustva i prisutnosti na različitim tržištima rezultat su uspješne suradnje s našim vjernim partnerima.

Iz dana u dan nastojimo biti još bolji, inovativniji i povezaniji. Timskim radom i s punom predanošću stvaranja najboljih dizajnerskih kuhinja je vaša kuhinja iz snova – naš posao iz snova!

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za sve dizajnerske kuhinja, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.

Video