DAN za dizajniranje kuhinje

Stvaranje savršene kuhinje za vaš dom naša je misija. Pritom vam ostavljamo potpuno slobodne ruke, a dizajniranje kuhinje po vašoj mjeri kod nas je pravi užitak. Širokom ponudom boja, dekora i materijala oduševit ćemo ljubitelje modernog, kao i one koji više vole klasični dizajn.

Potpunu jedinstvenost možete postići samo izradom kuhinje po mjeri. S veseljem ćemo vam pomoći pri stvaranju harmonije pravilnog rasporeda, odabiru prikladnih dodataka i dobre kombinacije boja.

3 savjeta za dizajniranje kuhinje

Pratimo trendove i pravila dizajniranja, ali ih prilagođavamo individualnim potrebama i zahtjevima! Kako ih uskladiti? Gdje je granica? Koje tonove odabrati? U nastavku pročitajte korisne savjete i otkrijte kako dizajnirati najljepšu kuhinju. 

No image

1. Odabir osnovne boje

Boja fronti zauzet će najveću površinu i time odabir ove boje postaje odabir osnovne boje. Savjetujemo neutralne tonove poput klasično bijele, boje kašmira, nježnog jasmina ili magnolije. Odabirom neutralnih tonova kuhinja će godinama ostati u trendu, a zadržati jedinstven dizajn. 

U ovu kategoriju spada i odabir efekta. Kod nas birate između visokog sjaja, mat, super mat laka ili punog drveta. Trenutno su popularne kuhinje u super mat lak boji, a niti s visokim sjajem nećete pogriješiti.

2. Stvaranje harmonije

Kontrast između boja jednostavno je stvar osobnih preferencija. Harmoniju možete stvoriti na više načina, a čest odabir u zadnje vrijeme dodavanje je drvenog dekora. Prirodni tonovi drveta unijet će toplinu i kuhinji dat karakter. DAN-ov velik izbor drvenog dekora možete provjeriti na terminu projektiranja.

3. Personaliziranje

Dodavanjem više boja, odabirom otvorenih polica, niše ili stakla u kuhinji dodajte karakter vašoj kuhinji iz snova. Područja na koja možete dodati boje koje će se isticati su: radna površina, zidne obloge, donji kuhinjski ormarići, posebni elementi,  nape, uređaji, stolice ili barske stolice.

Naši stručni savjetnici predstavit će vam mogućnost prilagodbe i predlagati optimalna rješenja. Tako ćete npr. saznat  da kombinacija zidnih obloga u boji dekora Eiche Hell (stari hrast) s frontama u boji Cerros i bijelim otokom daje prekrasnu, elegantnu kombinaciju.

Vaša kuhinja iz snova

Zabavno je pratiti najnovije trendove, ali krajnji cilj je stvoriti kuhinju u koju ćete se vraćati s osmijehom. Hoćete li postići ovaj izgled s jednom, dvije ili više boja, ovisi samo o vama! 

Ne dozvolite da vaša kuhinja postane samo još jedan komad namještaja. U nju unesite život dodavanjem vlastitog stila, a uz naše stručne savjetnike učinite to s lakoćom.

Za još ideja i savjeta oko dizajniranja vaše nove kuhinje pratite nas na Instagramu, Facebooku ili Youtube kanalu. 

Video