Dostignuća 2022. godine

Protekla 2022. godina bila je sjajna za DANKÜCHEN. Više smo nego zahvalni na svemu što nam je zadnjih 12 mjeseci dalo: novi model Luxor, nove boje fronti, novi asortiman radnih ploča…

Jedno je sigurno: “Uz pregršt svestranosti, uspješno smo postavili nove trendove!”

Podsjetimo se zajedno koji DAN trendovi i s kojim događajima smo obilježili stranice knjige 2022. godine 

Izvanredni tonovi

Najzanimljivija nova boja 2022. godine definitivno je Canon. Ona vas je osvojila svojim karakterom i postavila nove trendove koji privlače pažnju.

Unatoč velikoj popularnosti tamnih fronti, najnoviji trendovi idu korak dalje i hrabro se odlučuju za izvanredne drugačije nijanse koje kuhinjama daju posebnu notu.

Diamant fronte

Novost iz DAN-a koja spaja popularnost Supermatt fronti i ekskluzivne prednosti su Diamant fronti.

Osim svojstava protiv otisaka prstiju, novi materijal impresionira povećanom otpornošću na ogrebotine i mrlje. Antibakterijska površina osigurava da vaš dom uvijek bude čist i da nemate osjećaj da neželjene klice i bakterije vrebaju u vašoj kuhinji.

S Diamant frontama stvarate savršenu osnovu koja je elegantna i funkcionalna te nudi najvišu zaštitu vašoj kuhinji.

Prednje strane protiv otisaka prstiju

Značajka protiv otisaka prstiju koja ih čini gotovo nevidljivim je naš apsolutni favorit 2022. godine. Istaknuti su prelakirani, nevidljivi rubovi. Sada jedinstvene fronte protiv otisaka prstiju nisu više dostupne samo na najpopularnijim DAN modelima Silbermond, Interdan i Toplux, već i na novom modelu LUXOR.

Boje Betona

Želite li unijeti čisti minimalizam u svoj dom? Zatim odaberite fronte u bojama betona. Ovaj dizajn najbolje pristaje ljudima s jakim karakterom koji preferiraju jednostavne kuhinje bez puno detalja. Fronte u betonskim bojama odaju urbani duh i mogu se savršeno kombinirati s različitim tonovima drva i kamena.

Različite debljine ploča

Dodajte svojoj novoj kuhinji jedinstvene konture s asimetričnim visinama. Odaberite dio za koji želite da se razlikuje od ostatka kuhinje i obogatite ga s debljom pločom. DAN vam nudi debljine ploča od 2 do 10 cm. Ovaj moderni koncept najlakše ćete implementirati s kuhinjskim otokom ili šankom.

Čvrste radne ploče impresioniraju prije svega svojim dinamičnim i individualnim izgledom.

Skriveni prijelaz

Jeste li znali da prostor iza vaše kuhinje možete koristiti kao blagovaonicu ili praonicu rublja? Najnoviji DAN-ov trend 2022. godine vam daje mogućnost da iza kuhinjskih fronti zakoračite u drugu prostoriju. Jamčimo da vaši gosti nikada neće posumnjati da ste tako pametno iskoristili mali komadić svog doma.

Staklene bočne stranice

Apsolutni DAN vrhunac su staklene bočne stranice na ladicama u Antracit boji. Ladice na izvlačenje vrlo su popularne u svakoj modernoj DAN kuhinji, stoga zaslužuju posebnu pozornost u pregledu 2022. godine

Prepustite se našim stručnim savjetnicima za DAN kuhinje i unesite sva DAN dostignuća u svoj dom već danas!

Naših 15 DAN ekskluzivnih partnera će vam rado profesionalno i bez obaveze savjetovati!

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za sve dizajnerske kuhinja, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.

Video