Dragocjenost kuhinje po mjeri

Kuhamo od pamtivijeka, a razvoj prostora u kojem pripremamo hranu s vremenom napreduje. Danas je moguće napraviti tehnološki naprednu kuhinju, a kada je sve po mjeri, sve skupa je podignuto na višu razinu. Uz dragocjenu iskorištenost prostora, tu su još brojne prednosti odabira kuhinje po mjeri.

kuhinje po mjeri

Što znači po mjeri? Znači da nema više nedostupnih kutaka, neiskorištenog prostora i ograničenosti pri odabiru elemenata. Dizajn takve kuhinje posebno je prilagođen vašim željama, navikama i vašem prostoru te omogućava impresivnu jednostavnost upotrebe.

Prednosti kuhinja po mjeri 

1. Visina po vašoj želji

Dobro strukturirane kuhinje po mjeri prilagođene su prostoru do milimetra. To znači da visinu kuhinjskih elemenata prilagodimo visini prostora, od poda do stropa. Time se stvara nenadmašna dodatna količina prostora za pohranu i cjelokupni izgled kuhinje podiže na višu estetsku razinu.

2. Kuhinjski trokut za lakše kretanje 

Svi želimo dovoljno prostora za kretanje po kuhinji. Istodobno, ne želimo za svaku sitnicu nepotrebno šetati po prostoru. Upravo zato je potrebno da su određeni dijelovi relativno blizu, da ne ometaju normalan tijek kuhinjskih zadataka. 

Temelj kvalitetnog dizajna kuhinje je radni trokut, koji uključuje ploču za kuhanje, sudoper i hladnjak. Tri glavne kuhinjske zone su: kuhanje, pranje i spremanje. Važan aspekt planiranja kuhinje po mjeri je poštivanje pravilnih udaljenosti, zato savjetujemo dobro promišljen raspored i udaljenosti između ovih zona. Jedan od savjeta koji će vam reći naši stručni projektanti je da su preporučene udaljenosti između navedenih zona od 90 do 150 cm. 

kuhinje po mjeri

3. Skrivene vrijednosti

U dobro organiziranoj kuhinji sve je spremljeno na svoje mjesto. To možete postići s visokim, širokim i dubokim ladicama na izvlačenje. 

Na prvi pogled elementi kuhinje po mjeri djeluju jednostavno i nenametljivo, dok u sebi skrivaju pravo blago. Velika nosivost i bogat izbor DAN-ovih organizacijskih dodataka omogućuju vam jednostavno uživanje više kvalitetnog skladišnog prostora. 

kuhinje po mjeri

Profesionalno savjetovanje i projektiranje

Planiranje i projektiranje kuhinje u DAN-u ne morate raditi sami. Da ne bi došlo do nezadovoljstva pri rasporedu elemenata i slabo iskorištenog prostora su tu DAN-ovi prodajni savjetnici u 13 salona diljem Hrvatske. Tu su da vam pomognu napraviti vašu kuhinju iz snova. Naši iskusni savjetnici imaju svo potrebno znanje i vještine stečene dugogodišnjim iskustvom. Tako će zajedno s vama projektirati savršenu kuhinju po vašoj mjeri. 

Prvi korak do kuhinje iz snova

Već dugo razmišljate o novoj kuhinji, ali ne znate točno gdje i kako početi s planiranjem.

Prvo pravilo je da planiranje započnete s puno radosti i veselja. Za što ugodniji početak projektiranja kuhinje po mjeri posjetite našu web stranicu. To je ujedno i prvi korak do kuhinje iz snova – u miru se prijaviti na DAN-ovo besplatno 3D projektiranje. Učinite to već DANas!

Istražite DANKÜCHEN modele i inspirirajte se prekrasnim kombinacijama boja: POTRAŽI INSPIRACIJU ZA KUHINJU
Napravite mali nacrt kuhinje po mjeri odgovorom na 7 jednostavnih pitanja, kroz koje vas vodi naš planer: ZAPOČNI PLANIRANJE
Izaberite najbliži DAN-studio i rezervirajte besplatan termin:ODABERI NAJBLIŽI STUDIO

Sviđa vam se ovaj zapis? Vaše povratne informacije su nam vrlo važne! Ne zaboravite nas pratiti na Facebooku, Instagramu ili Youtubeu.

Video