Elementi za odlaganje i organizaciju

DANKÜCHEN ispunjava sva vaša visoka očekivanja i jasne zahtjeve. Precizno i ekonomično dizajniramo kuhinju po vašoj mjeri.

Ladice i ormarici

Razlog zašto se sve više ljudi odluči za naše ugradbene kuhinje leži upravo u tome da DANKÜCHEN ispunjava dana obećanja. Kvalitetna ugradbena kuhinja ne zadovoljava samo osnovne zahtjeve već nudi i brojna funkcionalna rješenja. Zato je važno da kuhinja ima potencijal prilagodbe vašem kućanstvu idućih par desetljeća.

Naši stručni savjetnici imaju potrebno znanje i godine iskustva. Već s prvim pogledom na tlocrt interijera znaju točno ocijeniti mogućnosti za maksimalnu iskoristivost prostora

DANKÜCHEN stručni savjetnici:“Pravilnim izborom i ekonomičnom organizacijom kuhinjskih elemenata mogu u svaku kuhinju unijeti nezamislivo puno kapaciteta za pohranu.”

Ključno pitanje

Još prije planiranja rasporeda kuhinjskih ormara i njihove unutrašnjosti postavite si ključno pitanje. Za koje od ispod navedenih kategorija trebate najviše prostora?

  • hrana (suha i svježa)
  • kuhinjski pribor (posuđe, lonci, servis)
  • pribor za čišćenje
  • električni uređaji

U nastavku vam predstavljamo različite vrste kuhinjskih ormara, koje jednostavno prilagodite svojim interesima, ukusima i veličini prostora.

DANKÜCHEN rješenja za pohranu

Ladice i ormarici

Apotekarski element

Apotekarski element idealan je za pohranu pahuljica, tjestenina, konzervi, pića i slično. Možete ih spremiti u originalnom pakiranju ili u staklene zdjelice različitih dimenzija i oblika.

Njihovo dno zaštićeno je protu kliznom podlogom koja sprječava “plesanje” sadržaja. DANKÜCHEN ispunjava sav potencijal ladice, zato je dodatak staklenih stranica omogućio da ih jednostavno napunite do vrha.

Apotekarski element
DANKÜCHEN ispuni sva vaša visoka očekivanja i jasne zahtjeve. Precizno i ekonomično dizajniramo kuhinju po vašoj mjeri.

Višenamjenski ormar

Iskoristivost prostora do zadnjeg kutka postižemo i višenamjenskim ormarima. Najomiljenije DAN rješenje definitivno su ladice na izvlačenje. Njihovo ergonomsko rješenje štiti vas od nepotrebnog saginjanja i traženja po ormarima. 

Jednostavno korištenje istovremeno nudi veliku preglednost i organiziranost kuhinjskog pribora.

Le-Mans kutni element

Čudo među ormarima je sigurno kutni element Le-Mans. Zašto? Zato što elegantno iskoristi kutove koji se ne vide na prvi pogled. Zbog mogućnosti prilagođavanja visini i širini, možemo ga uključiti u svaku kuhinju. 

Samo DANKÜCHEN nudi Le-Mans u 

  • 5 različitih visina
  • 2 širine i
  • 600 mm dubine.

DANKÜCHEN za svaki stil

Za one kojima je važan minimalistički stil uređenja doma je višenamjenski ormar odličan izbor. Prioritet takvih ormara je pažljivo spremanje kuhinjskog pribora, stoga nije potrebna ostavljanje stvari na radnoj površini.

U DANKÜCHENu se pobrinemo da su sve stvari uvijek spremljene i na dohvatu ruke.

Električni uređaji na visini

Ugradbeni elementi na vašem nivou

Da bi u svojoj kuhinji osjećali udobnost sa svih strana morate je prilagoditi svojoj visini. U ponudi možete pronaći kuhinjske elemente različitih visina.

Ergonomsko ugradbeni električni uređaji će vam dodatno olakšati svakodnevicu. DANKÜCHEN ispunjava sva očekivanja bez problema.

SAŽETAK za SVE koji su trenutno u fazi projektiranja:

  • Izaberite velike, visoke i duboke ormare!
  • Električne uređaje namjestite za sebi prilagođenoj visini!
  • Opremite oku vidljive i nevidljive kutke prostore! 

I ne zaboravite – planiranje kuhinje započnite tako da u kulinarskoj svakodnevici nikad ne nestane kreativnih ideja i prostora za pohranu.

Ladice i ormarici

Pratite nas na Facebooku, Instagramu ili Youtubeu gdje redovito objavljujemo kuhinjske novosti, ideje i rješenja.

Video