Inspiracija za kuhanje

Model kuhinje Luxor stvoren je za nove generacije, a ovim odabirom boja prava je inspiracija za kuhanje kreativnih i ukusnih jela

Moderan dizajn, promišljen raspored i puno prostora za pohranu neke su od značajki koje su prilagođene isključivo vašim kuhinjskim navikama. Predstavljamo vam TOP 3 prednosti modela Luxor uz koje će kuhanje biti još ugodnije, a dobra organizacija prostora će vam uštedjeti dragocjeno vrijeme.

PREDNOST br. 1: Kuhinja u obliku slova U

Svakodnevna inspiracija za kuhanje zajednička je svim ljubiteljima kuhanja kojima je prvenstveno potrebno puno prostora za stvaranje specijaliteta. Za kuhanje više jela istovremeno bi bila idealna proširena radna površina koja ima dovoljno prostora za opušteno i bezbrižno pripremanje različitih obroka.

Kuhinja u obliku slova “U” vam omogućuje odlično organiziran prostor za kretanje i impresionira svojim rasporedom kojim su vam jednostavno dostupne 3 glavne kuhinjske zone: kuhanje, pranje i odlaganje.

PREDNOST br. 2: Ladica za voće i povrće

Tko ne bi želio imati svježe namirnice uvijek pri ruci? Većina inspiracije u kuhinji započinje barem jednom vrstom sezonskog voća ili povrća. Kako bi vam omogućili pohranu koja održava njihovu svježinu u DANKÜCHENU smo napravili posebnu ladicu za voće i povrće. S dubinom od 600 mm omogućuju da sadržaj zadrži svoju svježinu duže vremena te vam pri tome olakšavaju pohranu i pregled namirnica.

PREDNOST br. 3: Staklene zdjelice

Kako možemo na profinjen i privlačan način iskoristiti prazan zid te time uštedjeti prostor u ladicama na izvlačenje? Definitivno sa staklenim zdjelicama!

Ne samo da su jedinstven zidni ukras, također nude pregledan sadržaj i omogućuju ekološki prihvatljivo skladištenje. Namijenjene su za pohranu brašna, pahuljica, tjestenine i drugih namirnica. Sigurni smo da ćete biti impresionirani njihovom praktičnošću u ostvarivanju svakodnevnih inspiracija u kuhinji.

Odgovara li ovakva kuhinja vašem životnom stilu i kuhinjskim navikama?

Model Luxor može se prilagoditi malim i velikim prostorima te različitim kombinacijama boja. Odabirom romantičnih boja Dolomit i Magnolie koje ne samo da su lijepe i na nas utječu opuštajuće, također su otporane na mrlje i lako se čiste. Odlično zar ne?

Naši prodajni savjetnici u DANKÜCHEN studijima diljem Hrvatske jedva čekaju da svoju ljubav do dizajniranja kuhinje ostvare u ispunjavanju vaših želja i navika. 

Tu smo za vas da vas pratimo korak po korak do kuhinje stvorene samo za vas.

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za velike i male kuhinje, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja

nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.

Video