Što misle naši kupci?

Iz vlastitog iskustva sigurno znate da je dobra referenca najbolja reklama i da su najpouzdanije informacije one koje dobijemo iz prve ruke od zadovoljnih korisnika

Kada razmišljamo o novoj kuhinji nameću se brojna pitanja na koja želimo odgovore prije prvog posjeta studiju. Pitali smo našu zadovoljnu korisnicu, koja već dva mjeseca uživa u svojoj novoj DANKÜCHEN kuhinji iz snova o iskustvu projektiranja kuhinje po mjeri… U nastavku vam donosimo njenu priču.

❓”Zašto ste odabrali kuhinju DANKÜCHEN?”

„Dugo sam htjela kuhinju po mjeri. Budući da sam čula i pročitala puno pozitivnih mišljenja o DANKÜCHEN kuhinjama, sam  se odlučila uložiti u najvišu kvalitetu i vjerovati najboljima. U svojoj sam se staroj kuhinji od početka borila s nedostatkom prostora za pohranu. Već neko vrijeme pratim kuhinjske trendove i svaki put se zaljubim u kuhinju s otokom koja mi nudi dodatan prostor za pohranu, mislim da sam pročitala da je to nekih 15% više prostora. “

❓”Kako ste se prijavili za 3D renderiranje kuhinje?”

Na web stranici https://dankuchen.hr/#map-search sam upisala svoj poštanski broj i radijus, te pogledala koji DAN studiji su u mojoj blizini. Potom sam na društvenim mrežama Instagram i Facebook potražila profile tih studija i posebnu pozornost posvetila kuhinjama zadovoljnih korisnika.

Nakon toga sam ispunila online prijavnicu planera kuhinje i odabrala dotični studio koji me se najviše dojmio. Upisala sam svoje podatke i poslala upit. Već nakon nekoliko sati su me nazvali iz studija i dogovorili smo termin.”

❓ “Koju kuhinju ste odabrali?”

„Kao i svaka DAN kuhinja, i moja je rađena po mjeri. Odlučila sam se za model Silbermond u nijansi Fliederweiß te ga kombinirala s Anthrazit bojom i nijansom drveta Ulme. Uživo sam u studiju vidjela paletu boja, dodataka i pribora, zato sam lakše odabrala točno one koje želim u svojoj novoj kuhinji.”

❓ “Jeste li dobili i električne ugradbene uređaje?”

“Jesam. Imala sam na izbor mislim da preko 20 različitih proizvođača s kojima DANKÜCHEN surađuje. Prodajni savjetnici su mi stručno predstavili sve tehničke inovacije. Za svoju novu kuhinju sam odabrala pećnicu, aparat za kavu, hladnjak za vino i Bora ploču za kuhanje.”

❓ “Koliko je koštala vaša nova kuhinja?”

„Ne bi željela otkriti cijenu, jer je kod izrade kuhinje po mjeri puno različitih faktora koji utječu na konačnu cijenu. Najlakši način je da se prvo prijavite na besplatno savjetovanje, gdje tijekom procesa planiranja možete sami vidjeti cijenu pojedinačnih ladica, pribora i organizacijskih dodataka. Prodajni savjetnici u DANKÜCHEN-u su iznimno ljubazni i znaju projektiranje kuhinje prilagoditi budžetu koji je dostupan klijentu.”

❓ “Jeste li morali platiti projektiranje i konzultacije u studiju?”

„Iskustvo u studiju bilo je vrlo pozitivno. Konzultacije i 3D projektiranje su bile iznimno opsežne i super je to da su BESPLATNE. Savjetnici u studiju nisu štedjeli na vremenu da su mi odgovorili na sva pitanja i sastavili mi najbolju ponudu. Ako se odlučite kupiti kuhinju, predaju vam sve nacrte.”

Razmišljate li i vi o NOVOJ kuhinji? Sada je PRAVO vrijeme!
S besplatnom i neobvezujućom online prijavom na 3D projektiranje se približite svojoj novoj kuhinji u samo nekoliko klikova. Naši stručnjaci će Vas obavijestiti o slobodnom terminu u najkraćem mogućem roku, te ćemo zajedno pažljivo analizirati Vaše želje i raspoloživost prostora. Zatim ćemo isključivo za VAS izraditi 3D nacrt kuhinje. 

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za sve dizajnerske kuhinja, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.

Video