Kava za DAN po mjeri

Više od dvije trećine svjetske populacije DAN započinje mirisnim zrncima koja bude. Sa šećerom ili bez, malo mlijeka, hladna, topla, s pjenom, produžena – baš kao što svatko kavu voli na svoj način, tako možete i vi voljeti svoju DAN kuhinju po vlastitoj mjeri.

Otvori – Dohvati – Samelji – Pripremi uređaj – Prelij – Serviraj

Naš barista je u videu prikazao kuhanje s pomoću metode Chemex o kojoj smo govorili prošli mjesec. Ako želite osvježenje dodajte mnogo leda, malo mlijeka i šećera te uživajte u poslijepodnevu s prijateljima. Za svaku priliku poslužit će popularna kava s mlijekom, a ako morate raditi do dugo u noć priuštite si latte macchiato.

Kavu u svijetu piju na mnoge različite načine, ali svima je bitno da ona bude kvalitetna, ukusna i jaka. Upravo ove karakteristike odlikuju naše kuhinje za život: vrhunska austrijska kvaliteta, dizajn sa stilom za svačiji ukus i snažan osjećaj zadovoljstva našom uslugom.

P. S. Kava će biti ukusnija ako je sameljete neposredno prije kuhanja, a za dugotrajnu pohranu na suhom i tamnom mjestu savršeno vam može poslužiti naš ormarić s rolo vratima.

Video