Model Classico – klasična kuhinja za dugotrajnu svježinu

Model Classico odlikuje stil u kojem se svi osjećaju ugodno. Iako je klasičan, oduševljava čak i one koji više vole moderno. Ova klasična kuhinja je bezvremena, a opet svježa. Ponosi se neutralnom paletom boja, a istovremeno je jednostavna i efektna. Model Classico može se smatrati sigurnim odabirom, baš poput plavih traperica s bijelom majicom: jednostavno, a opet uvijek u trendu.

Osnovni elementi klasične kuhinje

Bijele ili krem nijanse namještaja stvaraju klasičan izgled koji će uvijek pobijediti u utrci s vremenom. Praktični detalji i visokokvalitetni materijali međusobno su u harmoniji i daju osjećaj bezvremenosti. 

Ono što volimo kod klasičnih kuhinja je to da su pravi kameleoni. Tradicionalni izgled možete potpuno promijeniti dodavanjem modernih stolica ili industrijske rasvjete.

Čarobna mješavina klasična kuhinja model Classico

DAN model Classico vrlo je svestran i na potpuno nov način interpretira tradicionalnu kuhinju. S lakiranim frontama okvira u bojama Polarweiß, Jasmin i Schiefer te debljinom stranica od 22 mm, postavlja najnovije trendove u svijetu klasičnih kuhinja. 

Prednji dio kuhinje, tzv. fronte na modelu Classico, ormariće krase velikim okvirom koji nalikuje okviru za slike. Debljinom stranica od 22 mm osigurava dugotrajnu kvalitetu. Ulaga koja se stavlja u okvir fronte je tako robustna, a osim drveta moguće je odabrati i staklenu verziju. Uz visoku kvalitetu i vizualnu privlačnost, ova kuhinja će biti savršena za kuhanje vama i vašim potomcima. 

Prednosti fronti s okvirom koje krase model Classico

· Izgledaju bolje

Ovakav dizajn kuhinje izgleda jednostavno i elegantno. Na rubovima vrata ormarića manje je vidljivo trošenje, tako će vaša kuhinja izgledati sjajno bez obzira na to kako brzo godine prolaze.

· Traju duže

Iako su fronte s okvirom uglavnom bile rezervirane za tradicionalni dizajn kuhinja, novi trendovi pokazuju kako se odabir okvira na dizajnu fronti sve više koristi i u modernom ruhu, a sve zbog dugotrajnosti. 

· Vrata ormarića se s vremenom ne ulegnu

Odabirom modela Classico i posljedično fronti s okvirom, vrata ormarića neće se s vremenom ulegnut i tako teže propadaju. 

Ručkice – neizostavan modni dodatak za klasične kuhinje

Klasičnu kuhinju je teško zamisliti bez ručkica, a model Classico nudi širok izbor. Sve ovisi isključivo o vašim željama: odaberite velike gumb-ručkice, ručkice u starinskom ruhu, jednostavnije, manje upadljive, ili pak metalne gumbove koji također služe svojoj svrsi. Ručkice će dodatno naglasiti prekrasne fronte s okvirom.

Klasična kuhinja za svaki prostor

Ova prekrasna klasična kuhinja može se zamisliti u staroj seoskoj kući, kao i u modernom potkrovlju, jer model Classico vješto kombinira tradiciju i trendove 21. stoljeća. Nježne kremaste fronte okvira te prirodni izgled Goldhorn boje na radnoj ploči i elementima stvaraju lagane i prozračne naglaske u kuhinji.

Maštate li o kuhinji koja točno odgovara vašim željama i potrebama? Dogovorite termin besplatnog i neobvezujućeg projektiranja i planirajte svoju DAN kuhinju u jednom od naših 14 DANKÜCHEN ekskluzivnih studija. 

Sviđa vam se ovaj zapis? Vaše povratne informacije su nam vrlo važne! Ne zaboravite nas pratiti na Facebooku i Instagramu.

Video