Kolekcija boja 2023

Elegantna kolekcija boja koje prate nove trendove u svijetu kuhinju su savršeno nadopunile DANKÜCHEN ponude

U skladu s promjenama želja naših kupaca prioritet dajemo prirodnim bojama s kojima unosimo mir i toplinu u vaš dom. Pomno odabrani tonovi drva, sivo-zeleni detalji i plemeniti akcenti idealni su za one koji čeznu za ekskluzivnim dizajnom kuhinje.

Dopunjena kolekcija boja 

  • Kastania, mat

Kesteni se smatraju simbolom dobrote i simboliziraju trijumf. Bilo kao boja fronti ili uzbudljiv kontrast drugim bojama – Kastania će zasigurno unijeti prirodnu i domaću atmosferu u kuhinjski prostor. 

  • Kornfeld, mat

Kornfeld, boja koja u kuhinju unosi prekrasan osjećaj kasne jeseni tijekom cijele godine. Osobito u kombinaciji s tamnim detaljima, Kornfeld boja će se uklopiti u svaku scenu. Kolekcija boja inspirirana je ljepotama prirode.

  • Mramor, sjajan

Izgled mramora u kuhinju odabiru oni koji žele podudariti eleganciju i stil. DAN-ova nova boja, Marmora, daje savršenu završnicu svakoj modernoj kuhinji. Mramorni tonovi vrlo su popularni u cijelom svijetu i daju jasan dizajn moderno opremljenom domu.

  • Olivin, mat

Nova boja Olivine spaja dašak ekskluzivnosti i dašak Mediterana. Ekskluzivni sivo-zeleni tonovi odabrani za radnu površinu još više dolaze do izražaja. Boja koja će zasigurno privući poglede divljenja i koja neće izaći iz mode.

  • Lagos, Matt

Što želite naglasiti u svojoj kuhinji? Sa svojim hladnim bež podtonom, boja Lagos donosi čistu ekskluzivnost u vaš dom. Bilo da su fronte svijetle ili tamne – radna ploča u boji Lagos će istaknuti pojedine elemente u kuhinji i tako ostvariti očaravajuću kompoziciju.

Kolekcija boja DANKÜCHEN garantira ostvarenje želja s bojama koje će vas oduševljavati godinama. 

S našim ekskluzivnim asortimanom zidnih obloga vašu novu kuhinju pretvaramo u vrhunac klase za sebe. Mykonos Esmerald, Mykonos Blue, Gold, Mosaic Gravity ili križne zidne obloge – zajedno dajemo vašoj novoj kuhinji individualan izgled.

Otvoreno, moderno, posebno

Svaka kolekcija kuhinja jedinstvena je na svoj način. Trendovi za 2023. naglašavaju uzbudljive kontraste i jasan dizajn. Bez obzira jesu li tamne dijamantne fronte, suptilna imitacija drva ili plemeniti mramorni tonovi. Pogledajte video i prepustite se zavođenju DAN-ovih boja.

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za sve dizajnerske kuhinja, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.

Video