O nama

DANKÜCHEN

Od osnivanja poduzeća 1963. godine, obiteljsko poduzeće DANKÜCHEN postalo je jedno od najpopularnijih proizvođača kuhinja. Drugim riječima, više od milijun zadovoljnih korisnika živi i kuha s DAN kuhinjama.

Inovacije, dizajn i najbolja kvaliteta

Bezbroj Austrijanaca živi ne samo s, nego i izravno od DAN kuhinja. Proizvodnja se odvija isključivo u Gornjoj Austriji u kojoj je zaposleno oko 450 jednako kvalificiranih i angažiranih radnika. Budući da živimo u skladu s odgovornošću važnog poslodavca i gospodarskog pokretača regije s održivim upravljanjem, neprestano ulažemo u najmoderniju tehnologiju uz pomoć vlastitog kompetencijskog centra za planiranje i razvoj, zato od toga možemo živjeti svi.

Istovremeno zadržavamo i našu znatiželju kako bismo naše kupce očarali inovativnim kuhinjskim idejama, planiranjem kuhinje i tehničkim karakteristikama. To vrlo cijene i distributeri DAN kuhinja – u specijaliziranom kuhinjskom studiju ili u prodavaonici namještaja. Riječ je o dobro uravnoteženoj kombinaciji više od 50 godina iskustva i uloženog znanja u razvoj, s kojom DAN kuhinje mijenjaju kuhinjske trendove BUDUĆNOSTI u današnje kuhinje iz snova. Kao središnji životni prostor te prostor komunikacije i druženja cijele obitelji, DAN kuhinje predstavljaju individualni kuhinjski koncept dizajna i ergonomije.

DAN kuhinje beskompromisnom predanošću austrijskoj vrhunskoj kvaliteti uživaju najvišu razinu povjerenja kao stabilan i siguran brand – već više od 50 godina i s više od milijun zadovoljnih kupaca.

U Austriji smo broj 1

Mnogo je razloga zašto je DAN kuhinja tako popularna u Austriji. DAN nije samo značajno pridonio razvoju kuhinja, već je jednostavan radni prostor promijenio u moderno tehničko središte života. Austrijski broj 1 se, između ostalog, fokusira i na trendove u razvoju inovativnih kuhinjskih ideja i modela.

S jedne je strane riječ o proizvodnji najnaprednijim tehnologijama, a s druge o funkcionalnoj i prilagodljivoj integraciji najmodernije tehnologije, kuhinjskoj opremi i dizajnu, koji najučinkovitije koriste prostor pritom stvarajući ergonomske radne uvjete u kuhinji.

DAN kuhinje očaravaju širokim ponudom modela kuhinja, od atraktivne osnovne kuhinje do ekskluzivne kuhinje – najbolje kvalitete i najboljeg omjera cijene i ponude na tržištu.

DANKÜCHEN je postupno izgradio mrežu kuhinjskih trgovaca diljem Austrije, od kojih većina prodaje isključivo DAN kuhinje. Ova pouzdana prodajna mreža korisnicima pruža individualno pružanje usluga, visoku fleksibilnost i jedinstvenu uslugu. Nije slučajnost da više od milijun ljudi u Austriji živi s kuhinjom broj jedan: kuhinjom DAN.

Kontakt

DANKÜCHEN

Adresa:
Wegscheider Straße 10-12, 4020 Linz, Austrija

info@dankuchen.hr

+43 732 255 20


Potraži najbliži studio

 • Studio Kaštel Lukšić
  Studio Osijek
  Studio Poreč
  Studio Pula
  Studio Rijeka
  Studio Slavonski Brod
  Studio Split
  Studio Šibenik
  Studio Varaždin
  Studio Zadar
  Studio Zagreb Centar
  Studio Zagreb Family Mall
  Studio Zagreb Jankomir
  Studio Zagreb Rudeš

  PRIJAVI SE NA PROJEKTIRANJE