O nama

DANKÜCHEN

Od osnivanja poduzeća 1963. godine, obiteljsko poduzeće DANKÜCHEN postalo je jedno od najpopularnijih proizvođača kuhinja. Drugim riječima, više od milijun zadovoljnih korisnika živi i kuha s DAN kuhinjama.

Inovacije, dizajn i najbolja kvaliteta

Bezbroj Austrijanaca živi ne samo s, nego i izravno od DAN kuhinja. Proizvodnja se odvija isključivo u Gornjoj Austriji u kojoj je zaposleno oko 450 jednako kvalificiranih i angažiranih radnika. Budući da živimo u skladu s odgovornošću važnog poslodavca i gospodarskog pokretača regije s održivim upravljanjem, neprestano ulažemo u najmoderniju tehnologiju uz pomoć vlastitog kompetencijskog centra za planiranje i razvoj, zato od toga možemo živjeti svi.

Istovremeno zadržavamo i našu znatiželju kako bismo naše kupce očarali inovativnim kuhinjskim idejama, planiranjem kuhinje i tehničkim karakteristikama. To vrlo cijene i distributeri DAN kuhinja – u specijaliziranom kuhinjskom studiju ili u prodavaonici namještaja. Riječ je o dobro uravnoteženoj kombinaciji više od 50 godina iskustva i uloženog znanja u razvoj, s kojom DAN kuhinje mijenjaju kuhinjske trendove BUDUĆNOSTI u današnje kuhinje iz snova. Kao središnji životni prostor te prostor komunikacije i druženja cijele obitelji, DAN kuhinje predstavljaju individualni kuhinjski koncept dizajna i ergonomije.

DAN kuhinje beskompromisnom predanošću austrijskoj vrhunskoj kvaliteti uživaju najvišu razinu povjerenja kao stabilan i siguran brand – već više od 50 godina i s više od milijun zadovoljnih kupaca.

U Austriji smo broj 1

Mnogo je razloga zašto je DAN kuhinja tako popularna u Austriji. DAN nije samo značajno pridonio razvoju kuhinja, već je jednostavan radni prostor promijenio u moderno tehničko središte života. Austrijski broj 1 se, između ostalog, fokusira i na trendove u razvoju inovativnih kuhinjskih ideja i modela.

S jedne je strane riječ o proizvodnji najnaprednijim tehnologijama, a s druge o funkcionalnoj i prilagodljivoj integraciji najmodernije tehnologije, kuhinjskoj opremi i dizajnu, koji najučinkovitije koriste prostor pritom stvarajući ergonomske radne uvjete u kuhinji.

DAN kuhinje očaravaju širokim ponudom modela kuhinja, od atraktivne osnovne kuhinje do ekskluzivne kuhinje – najbolje kvalitete i najboljeg omjera cijene i ponude na tržištu.

DANKÜCHEN je postupno izgradio mrežu kuhinjskih trgovaca diljem Austrije, od kojih većina prodaje isključivo DAN kuhinje. Ova pouzdana prodajna mreža korisnicima pruža individualno pružanje usluga, visoku fleksibilnost i jedinstvenu uslugu. Nije slučajnost da više od milijun ljudi u Austriji živi s kuhinjom broj jedan: kuhinjom DAN.

Kontakt

DANKÜCHEN

4040 Linz, Austrija

info@dankuchen.hr

+43 732 255 20


Potraži najbliži studio