Početna » Novosti » Kontrasti u kuhinji

Kontrasti u kuhinji

Zaigrajmo zabavnu igru kombiniranja i usklađivanja. Cilj je da vaša kuhinja zablista u svoj svojoj ljepoti.

Budite hrabri i unesite dinamiku u svoju svakodnevicu. Poigrajte se kontrastima kombinacija svijetlo-tamno, visoko-nisko, toplo-hladno, sjajno-mat, otvoreno-zatvoreno…

Kontrasti u kuhinji

To je lak izazov koji ćete sa širokim spektrom DAN-ovih rješenja i našim stručnim savjetima ispuniti sa zadovoljstvom. 

U nastavku vam predstavljamo brojne DANKÜCHEN mogućnosti za naglašavanje kontrasta u kuhinji koje nudi naš model Living.

Vječna klasika u modernom ruhu

Najčešća i najpopularnija svjetlo – tamna kombinacija boja je klasični duet crno – bijelo. Kuhinji svijetlih fronti, pri korištenju nijansi Fliederweiß ili Dakargelb, možete dodati kontrast odabirom visećih ormarića u intenzivno crnim nijansama kao npr. tamni Cerros ili Anthrazit. 

Za odvažnu kompoziciju odaberite svijetle fronte na jednoj strani kuhinje, a tamne na drugoj. Također možete naglasiti kontraste materijala kombinirajući svijetle super mat lakirane fronte s tamnim staklom. Bez obzira koje kontraste kombinirali, vodite računa da odabrane boje i materijali stvaraju ambijent koji odražava vaš karakter.

Suprotnosti se privlače

Moderna kuhinja stvorena je za kombiniranje različitih nijansi i debljina radnih površina: drva, kamena ili mramora. Fantastičan primjer igre kontrastima možete postići kombiniranjem drvenog dekora Ulme i radne ploče Granite po cijeloj dužini kuhinjskog otoka. Za još spektakularniji izgled obogatite ga umetkom za pohranu omiljenog pića.

Igra stila i funkcionalnosti

Ponekad se teško odlučiti između kuhinje bez ručki i kuhinje s ručkama. Želimo vam olakšati ovaj korak, zato predlažemo kombinaciju! Frontama donjih elemenata dodajte ručke, a gornje ormariće ostavite bez. U oba primjera ćemo na okove montirati Blumotion tehnologiju tihog zatvaranja i tako se pobrinuti za dugotrajno lijep i funkcionalan ambijent. 

Još malo i igra je gotova. Za kraj, poigrajte se kontrastima svjetla na kuhinjskim elementima koje možete jednostavno ugraditi u šank, pod ili nad gornje elemente. Toplim svjetlima tako možete dočarati privlačni i očaravajući zaključni dizajn kuhinje.

Doživite kuhinjske kontraste u 3D prikazu 

Približite se kuhinji iz snova i samo s ​​nekoliko klikova se prijavite na besplatno 3D projektiranje u najbližem DANKÜCHEN studiju. 

Nakon toga će vas kontaktirati naši stručnjaci za dogovor termina u odabranom studiju. Ondje će vas dočekati DAN-ovi prodajni savjetnici puni znanja, ideja, prijedloga, rješenja i želje da za vas ostvare modernu kuhinju po vašoj mjeri.

Na Facebooku, Instagramu i Youtubeu redovito objavljujemo aktualne novosti, akcije i slike. Slijedite nam i budite na vrijeme obaviješteni o DANKÜCHEN ponudi.

Video