Kućni ured za jutro i DAN

Obavite svoju jutarnju rutinu, pripremite doručak i smjestite se u kućni ured s najljepšim pogledom na modernu DAN kuhinju.

Nova vremena – isti izazovi

U izazovnoj 2020. godini promijenili smo mnogo navika pa je tako i proces od otvaranja očiju do dolaska na posao drukčiji. Rad od kuće postao je svakodnevica za mnoge, a odabir pravog prostora za kućni ured pravi mali izazov. Možete pronaći mnogo savjeta kako prilagoditi izabrani prostor, ali osnova svega je stvoriti sebi ugodnu radnu okolinu i okružiti se stvarima koje ćete voljeti. 

Prostor po vašoj mjeri

Uz prostor po vašoj mjeri, užurbana jutra ne moraju biti kaotična – pogotovo kada imate vrhunski funkcionalnu kuhinju. Pripremu doručka olakšajte odabirom DANKÜCHEN rješenja:

 1. Visok Le-Mans za kutne ormariće

  Otvorite ormarić i pronađite džezvu u trenutku. Teško dostupna mjesta u kutovima postaju povijest uz inovativni Le-Mans dodatak.

 2. Umetak za pribor

  Nož za maslac, žlica za kavu ili guljač za voćni smoothie bit će na dohvat ruke. Ladice za pribor neće više biti u kaosu uz široku ponudu umetaka.

 3. Apotekarski element

  Integralni, obični ili neki treći kruh za tost – za sve ima mjesta. Ovaj dodatak izuzetno je rješenje za ostavu 21. stoljeća. Pregledno, funkcionalno i prije svega kvalitetno.

 4. Stakleni detalji

  Pogled na omiljenu šalicu za kavu koju ste dobili od drage osobe će popraviti i najturobnije jutro. DAN-ovi stakleni detalji svakoj kuhinji dodaju šarm i moderan dizajn.

 5. Organizator za tanjure

  Veliki, mali, srednji – svaki tanjur je na svom mjestu bez kaosa pri izvlačenju i nepotrebnog lupanja.

 6. Velike radne površine i radni pult

  Čarolija dobre kuhinje je u velikim radnim površinama. Zbog njih se posudica za kavu postavljena na ružni stalak, koji vam je potreban zbog nedostatka prostora, neće prevrnuti.

Odaberite DANKÜCHENov kućni ured

Pravo okruženje čak i najužurbanija jutra čini ugodnim, a vaši poslovni suradnici će vam zavidjeti kada uredite svoj kućni ured s pogledom na vrhunsku DAN kuhinju. Funkcionalnost, moderna tehnička profinjenost i dizajn koji oduševljava. Prijavite se na besplatno i neobvezujuće 3D projektiranje!

Sviđa vam se ovaj zapis? Vaše povratne informacije su nam vrlo važne! Ne zaboravite nas pratiti na Facebooku i Instagramu.

Video