Početna » Novosti » Definitivno on i nijedan drugi

Definitivno on i nijedan drugi

On predstavlja savršenu simbiozu modernog dizajna i neodoljive funkcionalnosti – naš model Silbermond (Lionga)

Zahvaljujući svojoj neutralnosti, idealan je za različite stilove opremanja – bilo moderne, klasične ili izrazito elegantne kuhinje.

Garantirano najpopularniji

Izgled kuhinje bez ručki trenutno je najpopularniji. Ovaj stil opremanja kuhinje cijeni minimalizam i jedan je od omiljenih izbora naših kupaca. Ali zašto su kuhinje bez ručki toliko popularne?

Fronte bez ručki smatraju se remek-djelom koji postoji tek od 1960. godine. U to su vrijeme prvi takvi modeli dizajnirani s integriranim i udubljenim ručkama. Od tada se takve kuhinje nalaze u svakom trećem kućanstvu, a vlasnici mogu potvrditi jedno: “Opet bi bez ručkica.”

Siguran bez ručki 

Kuhinje bez ručki posebno su prihvatljive u malim prostorijama. Sigurno znate koliko je bolno kada kukom ili glavom udarite u oštar rub. U kuhinji bez ručki su mogućnosti da ćete se ozlijediti puno manje i sigurnije je ako imate mališane koji vole istraživati. 

Zasigurno najljepši 

Jeste li znali da po obliku i rubovima ručki možete prepoznati starost svoje kuhinje?

Kuhinje bez ručki su neutralne i smatraju se puristima među kuhinjama – bilo da je riječ o visokosjajnom, mat ili super mat lak frontama. Ovaj model vam pruža beskrajne mogućnosti izražavanja svoga stila na privlačan i zanimljiv način. Moderno, elegantno i profinjeno opremljena kuhinja vam je s modelom Silbermond garantirna.

Svakako otvoren

Ručke često mogu ometati kompoziciju različitih komada namještaja kada su dvije prostorije jedna do druge, poput kuhinje i blagovaonice. Stoga su kuhinjski ormarići bez ručki vrlo dobrodošli u otvorenim prostorijama. Silbermond model kuhinje pokazuje kako na neprimjetan način mogu biti odvojeni kuhinja i blagovaonica.

U kuhinji bez ručki će vaš kuhinjski prostor zračiti bezvremenskom elegancijom i profinjenom dizajnom. 

Kako bi početak planiranja bio što lakši, potražite inspiraciju klikom na gumb ispod i upoznajte mogućnosti modela Silbermond (Lionga).

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za sve dizajnerske kuhinja, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.

Video