Pouzdan izbor – kuhinja L oblika

Poznata kao kutna kuhinja, kuhinja L oblika smatra se dizajnom interijera koji nikada ne razočara 

Predstavljamo vam glavne karakteristike i prednosti ovog oblika kuhinje. Neka vas impresionira njegova svestranost i pouzdanost.

1. Više radne površine

Velika prednost kuhinja L oblika je što se radna površina uz zid i početak šanka povezuju u praktičan kut. To vam daje više radne površine i prostora za pohranu.

Ovaj dizajn ni na koji način ne zanemaruje važnost ergonomske prilagodbe, jer uzima u obzir sva načela radnog trokuta. Time se određuju odgovarajuće udaljenosti između tri najvažnije kuhinjske zone: štednjak, sudoper i hladnjak. Upravo to omogućuje da se svi zadaci obavljaju bez poteškoća i ne zahtijevaju pretjerano skakanje s jednog dijela kuhinje na drugi.

2. Fleksibilnost

Kuhinja L oblika fleksibilna je kao i svaka druga, a po popularnosti zauzima drugo mjesto, jer prvo mjesto još uvijek pripada kuhinji s otokom. Nekada, kada su sobe bile uglavnom pravokutne i strogo opasane s četiri zida, nalazili smo je gotovo u svakom kućanstvu. Od tada se smatra tradicionalnim oblikom koji se prilagođava svakom prostoru današnjeg svijeta.

U modernoj verziji, kao što vidimo u videu ispod, kuhinja L oblika elegantnim je prolazom povezana s dnevnim boravkom. Dizajn interijera dodatno upotpunjuju najnovije nijanse boja Sahel i Canon, koje pružaju ekstravagantan završetak. 

3. Povezani prostori

Sanjate li o stilskoj atmosferi svog doma koja će vas svaki DAN iznova oduševljavati svojim dizajnom i energijom? Ako je vaš odgovor DA onda je samo potrebno da dogovorite termin u studiju, gdje će vam naši prodajni savjetnici pomoći u izboru i kombinaciji materijala i boja.

Novogradnja uglavnom naglašava otvorene prostore, što je plus točka kod odabira opreme i namještaja. Tako cijeli stan možete opremiti u jednom stilu i pobrinuti se da su međusobni prostori elegantno povezani.

4. Maksimalan prostor za pohranu

U kuhinji nikad nije dovoljno prostora za pohranu, zar ne?

Zahvaljujući mogućnosti odabira natprosječno visokog korpusa i zidnih elemenata, kuhinju L oblika možete funkcionalno opremiti. Upravo vam ovaj oblik dizajna omogućuje maksimalnu iskorištenost kuhinjskog prostora. Zato je ključni faktor odabir kuhinjskih elemenata, kako bi se kvalitetno iskoristio svaki milimetar kuhinje u vašu korist.

5. Dodatni plus

Zid je idealan prazan prostor kojeg po želji možete ispuniti do stropa. Izbor zidnih ormarića je velik, različitih visina i materijala koji vam nude dodatni prostor za pohranu. Bilo da se radi o klasičnim visećim ili staklenim ormarićima, izdržat će teške posude i ambalaže zahvaljujući sustavu dvostrukih ovjesnih šipki.

Želimo da se oslonite na prave profesionalce koji znaju ispostaviti sve karakteristike vašeg kuhinjskog prostora. 

Zajedno ćemo stvoriti DANKÜCHEN kuhinju koja će vas impresionirati svaki DAN. 

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za sve oblike kuhinja, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.

Video