Ugradbena kuhinja po mjeri

Jeste li se ikada zapitali po čemu se kvalitetna ugradbena kuhinja razlikuje od prosječne i kako to primjetiti?

U nastavku ćemo vas naučiti koje komponente morate promatrati da znate prepoznati kvalitetnu kuhinju. Znat ćete na što sve morate obratiti pozornost prilikom projektiranja i  vaša kuhinja po mjeri će biti TOP.

Izdržljivi materijali

Bilo da se radi o frontama, radnim površinama ili zidnim oblogama – materijali igraju ključnu ulogu u cjelokupnom izgledu kuhinja po mjeri. U DANKÜCHEN-u veliku pozornost posvećujemo trajnosti i jamčimo najbolji omjer kvalitete i cijene na tržištu.

DAN-prednosti naših materijala:

– Visokokvalitetne iverice imaju veći pritisak brtvljenja/gustoću od standardnih materijala na tržištu.

– Stabilniji korpus debljine 18 mm (standard na tržištu je 16 mm) omogućuje veću nosivost i osigurava dužu trajnost kuhinje.

– BLUMOTION tehnologija osigurava tiho zatvaranje kuhinjskih vrata, ormara i elemenata na izvlačenje.

Trendovski izgled

Pomno odabrane nijanse boja u kombinaciji s nijansama kamena i drva završni su korak svake moderne kuhinje. Ovakva kuhinja po mjeri već izdaleka govori da je napravljena po visokim kriterijima.

Trendovske DAN-prednosti:

– Paleta boja pomno je osmišljena kako bi ponudila brojne mogućnosti kombiniranja s nijansama drva i kamena.

– DAN-ovi modeli kuhinja, raznolike boje fronti i velik izbor radnih površina mogu se pohvaliti svestranošću i svaki vas dan impresionirati ekskluzivnošću.

– Jednostavan dizajn i jasne linije ostavljaju dovoljno prostora za ukrašavanje. Tako u svako doba godine možete uljepšati kuhinju kreativnim idejama.

​​Pouzdana funkcionalnost

Ono što zapravo definira kvalitetnu kuhinju i razlikuje je od jeftinijih verzija –

je njena funkcionalnost. Moderna kuhinja po mjeri sa sobom donosi brojne prednosti koje pojednostavljuju korištenje i bez kojih više nećete moći zamisliti svakodnevni život u kuhinji.

DAN-prednosti funkcionalnih rješenja:

– Precizno planiranje ii montaža temelj su kuhinja po mjeri koja je do milimetra precizno prilagođena prostoru.

– Raspored kuhinjskih aparata i ergonomska prilagodba korpusa se određuje po visini osobe koja je najaktivnija u kuhinji.

– Puno prostora za pohranu i širok izbor dodataka za bolju organizaciju.

Prvi DAN-koraci do nove ugradbene kuhinje

U DANKÜCHEN-u se možete svojoj kuhinji iz snova približiti u samo 3 koraka:

1. KORAK: istražite našu ponudu na web stranici i ispunite obrazac odgovarajući na osnovna pitanja o Vašim željama i potrebama.

2. KORAK: odaberite željeni DAN studio u vašoj blizini, unesite svoje podatke i pošaljite zahtjev za besplatni 3D prikaz.

3. KORAK: ovlašteni projektant kuhinja po mjeri će Vas osobno kontaktirati i s vama dogovoriti termin u studiju.

Upoznajte individualni pristup i prepustite se planiranju kuhinje s DANKÜCHEN – garantiramo vam da će godine u kuhinji DAN biti obilježene obilnim zadovoljstvom!

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za sve boje kuhinja, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.

Video