Početna » Novosti » Kuhinja po mjeri kupca

Kuhinja po mjeri kupca

Koja je to jedinstvena i funkcionalna kuhinja koja se savršeno uklapa u vaš dom? To je kuhinja po mjeri, vašoj mjeri! 

Krenimo zajedno na uzbudljivi put od prve inspiracijske ideje do isporuke i montaže kuhinja po mjeri.

Polazna točka

Svako putovanje započinje idejom – stvoriti kuhinju koja nije samo estetski ugodna, već i prilagođena vašim individualnim potrebama i preferencijama. Projektiranje započinje nakon intenzivnog razgovora o detaljima s našim stručnjakom, kako bi nastala savršena i isplativa kuhinja po mjeri.

Savjet

Na terminu u odabranom DAN studiju izrazite svoje ideje, navike, brige i želje. Vaše ideje pažljivo se bilježe i integriraju u proces dizajna. Naš stručnjak za projektiranje konstruktivno će uzeti ove ideje i razviti ih s kreativnim prijedlozima.

Dizajn

Nakon konzultacija počinje stvarni dizajn vaše kuhinje iz snova. Naš stručnjak za projektiranje izradit će detaljan 3D dizajn kako biste dobili realnu sliku vaše buduće kuhinje. Mogućnosti prilagođavanja su beskonačne – od oblika radne ploče do rasporeda ormarića. Fascinantno je vidjeti kako se vaše ideje pretvaraju u stvarnost i kako nastaje vaša kuhinja po mjeri.

Implementacija

Sad kad ste odobrili plan i projekt vaše kuhinje započinje stvarna implementacija. Obrtnici, stolari i drugi stručnjaci rade ruku pod ruku kako bi stvorili individualnu kuhinju za vas. Uvjereni smo da ćete biti impresionirani preciznošću i pažnjom posvećenom svim detaljima tijekom ovog procesa.

Rezultat

Trenutak otkrivanja će vam bez sumnje oduzeti dah. Vaša kuhinja po mjeri premašit će sva očekivanja. Svaki detalj bit će savršeno implementiran, a funkcionalnost prilagođena upravo vašim potrebama. Od inovativne rasvjete do pametnih rješenja za pohranu, vaša će kuhinja postati jedinstveno umjetničko djelo koje nije samo funkcionalno već i estetski impresivno.

Zaključak

Odabir kuhinje po mjeri iz DANKÜCHEN-a bit će najbolja odluka, jer ćete tijekom sljedećih 10-20 godina uživat u kuhinji koja odražava vašu osobnost. Ulaganje u kuhinju po mjeri nije samo ulaganje u kvalitetu, već i u kvalitetu vašeg života.

Kuhinja – mjesto gdje kuca srce obitelji. 

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za sve dizajnerske kuhinja, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.

Video