Moderna kuhinja po mjeri

Kako postići WOW efekt u projektiranju kuhinje? Za savršen dizajn, raspored i montažu vaše kuhinje potrebno je uložiti puno vremena i truda

U videu pogledajte primjer nedavno montirane kuhinje koja će vam zaustaviti dah, a u nastavku vam donosimo savjete kako to možete postići kod projektiranja svoje savršene kuhinje po mjeri.

1. Savjet: Odaberite pravog partnera

Na tržištu je mnogo proizvođača kuhinja i zato donošenje takve odluke može biti jako teško. Prvo morate imati na umu da je kupnja kuhinje dugoročna investicija koja prvenstveno mora ispunjavati kriterij kvalitete. Ne samo da u DANKÜCHEN stvaramo trendove i dizajniramo predivne kuhinje, već se 3 godine za redom možemo pohvaliti prvom nagradom za kvalitetu i najboljom austrijskom markom dobavljača kuhinja. Zato ne iznenađuje podatak da smo najčešći izbor kupaca upravo zbog dugog i kvalitetnog životnog vijeka kuhinja.

2. Savjet: Pravovremeno planirajte

Uspjeh se ne postiže preko noći, pa je tako i za planiranje kuhinje po mjeri potrebno vrijeme. Precizno mjerenje, prilagodbe električnih priključaka, vodovoda i instalacija te najučinkovitiji raspored kuhinjskih elemenata jedni su od ključnih odluka kod projektiranja kuhinje po mjeri. 

Na ovom primjeru kuhinje po mjeri možete vidjeti da su vlasnici odabrali kuhinjski otok koji ima ploču za kuhanje s ugradbenom napom. Svaka montaža ugradbenih električnih uređaja zahtjeva prethodno promišljeno i precizno planiranje i prilagođavanje. 

Stoga je iznimno važna organizacija, odabir i usklađivanje detalja te moderna i profinjena iskorištenost kuhinjskog prostora. 

3. Savjet: Odaberite prikladan dizajn

Moderne kuhinje su uglavnom otvorenog tipa i postavljene su u centar zbivanja. Odabirom minimalističkog dizajna i bezvremenskih boja, koje su oduvijek bile i uvijek će biti u trendu, sigurno nećete pogriješiti. To također ima prednost kod stilskog povezivanja s dnevnim boravkom i naravno kod izbora dekora. 

Izrazite svoju kreativnu stranu u stvaranju dizajna koji će biti odraz vašeg ukusa, dodajte mu specijalne efekte po vašoj mjeri. Na taj ćete način postići svakodnevno oduševljenje ulaskom u kuhinju koja je kreirana sama i jedino za vas.

4. Savjet: Obratite pažnju na sklad boja

Baš kao i dizajn, neka se boje slažu s ostalim nijansama u vašem domu. Naša bogata paleta boja nudi sve od svijetlih tonova, prirodnih nijansi drva do tamnih boja. Ključnog je značenja da odaberete boje uz koje ćete osjećati pozitivnu energiju te koje će na vas utjecati opuštajuće i inspirirajuće.

Vlasnici su odabrali kombinaciju tamne Antracit i decor Ulme mat boje. 

U DANKÜCHEN ponudi također možete pronaći:

  • Svijetle tonove kao što su Polarweiß, Jasmin, Magnoli…
  • Moderne nijanse Canon, Sahel, Tobacco…
  • Tamne boje Ceros, Dolomit, Arzano…

5. Savjet: Prilagodite elemente svojim navikama

Kuhinja mora biti praktična, funkcionalna, organizirana i privlačna, a to je moguće postići samo ako je prilagođena vama.  U DANKÜCHEN-u se stoga posebno trudimo da ergonomska i funkcionalna rješenja odgovaraju visini i navikama najaktivnije osobe u kuhinji.  Ispunjavajući te uvjete, mjere i prilagodbe postižemo najbolje rezultate u konačnoj fazi projektiranja kuhinje.

Naš cilj je iz godine u godinu isti – dati sve od sebe da budemo još bolji. I zato sa sigurnošću možemo reći da će vas vaša nova DANKÜCHEN kuhinja oduševljavati desetljećima.

Posjetite nas u jednom od studija diljem Lijepe naše. DAN-ovi prodajni savjetnici jedva čekaju da vas upoznaju. 

Ne propustite redovne objave fotografija kuhinja po mjeri koje naši kupci dijele s nama na FACEBOOKU i INSTAGRAMU profilu. 

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za velike i male kuhinje.

Video