Model Silbermond – kuhinja s tradicijom

DANKÜCHEN nudi široku paletu različitih modela kuhinja koje povezuju čista elegancija, kvaliteta i pametna rješenja. Svaki od njih je jedinstven, ali samo je jedan svih ovih godina zaslužio počasnu titulu najpopularnijeg – to je model Silbermond, kuhinja s tradicijom.

Silbermond se dugi niz godina smatra najatraktivnijim i najprodavanijim modelom, koji je svojom svestranošću i tradicijom impresionirao više od pola milijuna zadovoljnih korisnika.

Pitate se zašto je upravo Silbermond najpopularnija DAN kuhinja svih vremena?

Predstavljamo vam 5 razloga zašto odabrati točno ovaj model…

RAZLOG BR. 1: BOGATA PALETA BOJA

Širok izbor različitih nijansi boja fronti i radnih površina prvi je razlog zašto je model Silbermond toliko popularan.

Izgled fronti dostupan je u tri opcije: mat, super mat lak i lak visokog sjaja. Paleta boja sastoji se od 24 boje kojima nećete moći odoljeti. To uključuje nježne nijanse kao što su Polarweiß, Sahel i Jasmine te nijanse za odlučne karaktere, kao što su Anthrazite, Dolomite i Arzano.

Svaka verzija modela je unikatna kreacija koju prilagođavamo Vašim željama i stilu Vašeg doma.

RAZLOG BR. 2: KUHINJA s tradicijom BEZ RUČKI

DAN-ov asortiman kuhinja bez ručkica uključuje modele Silbermond, Luxor, Granada i Lion Classic.

Stil izrade kuhinja bez ručki prvi put se pojavio u 20. stoljeću i već se tada smatrao pravim remek-djelom. Danas se sa svojim minimalističkim imidžom smatra najpopularnijim trendom svih vremena. Elegantan izgled s laganim otvaranjem i zatvaranjem će vas oduševit! 

Ručke zahtijevaju malo više pozornosti, jer se na njima brzo nakupi prljavština koju je potrebno redovito čistiti. Za obitelji s malenom djecom su fronte bez ručkica pravi balzam. Ne samo da im uštede vrijeme čišćenja, već ih djeca teže otvaraju, a to im sprječava dostupnost sadržaja iza vrata ormara/ladica. 

RAZLOG BR. 3: VISINE KORPUSA

U DANKÜCHEN-u se striktno pridržavamo načela: “Naši standardi – vaše prednosti.”

Posebnu pažnju posvećujemo korpusu tj. kuhinjskom kućištu jer želimo osigurati stabilnu i otpornu površinu uz optimalnu iskorištenost prostora.

Za kuhinju s tradicijom odaberite našu UG visinu korpusa, koja se smatra najfleksibilnijim korpusom u DANKÜCHENu. Upravo zahvaljujući aluminijskim kuhinjskim letvicama nudi stabilnost kuhinjama bez ručki, a ujedno nas impresionira svojom nad standardnom visinom od 70,2 cm.

Osim toga, svi naši korpusi su prilagođeni visini osobe koja je najaktivnija u kuhinji. Time se “ubijaju dvije muhe jednim udarcem” što znači da se istovremeno osigurava pouzdan prostor za pohranu i ugodni radni uvjeti za sve kuhinjske aktivnosti.

RAZLOG BR. 4: KVALITETA

Bez obzira koji model odaberete – najvažniji razlog za odabir prave DANKÜCHEN kuhinje je i ostaje njena visoka kvaliteta!

U DAN-u nudimo najkvalitetnije materijale i svojim kupcima uvijek nudimo VIŠE:

VIŠE STABILNOSTI – s debljinom korpusa od 18 mm osiguravamo dulji vijek trajanja (standard na tržištu je 16 mm).

VIŠE RADNE POVRŠINE – uz dublju radnu ploču od 70 cm nudimo više radne površine (standard je 60 cm).

VIŠU KVALITETU – naša kvalitetna iverica veće gustoće, omogućuje bolju nosivost i stabilnost (standard na tržištu je iverica manje gustoće).

RAZLOG BR. 5: BEZBROJ MOGUĆNOSTI

Model Silbermond je kuhinja s tradicijom koja predstavlja moderan i profinjen dizajn kuhinje. Prilikom projektiranja je od iznimne važnosti da izrazite i svoje posebne želje. Npr. ako želite kombinaciju s drugim modelom kuhinje ili možda želite dodati različite boje i debljine radne površine… Naime, DAN vam omogućuje da ih prilikom projektiranja naši prodajni savjetnici dizajniraju u kreaciju točno takve kuhinje o kakvoj dugo sanjate.  

Kako bi što prije i lakše započeli kreaciju svoje idealne kuhinje, kliknite na donju poveznicu i budite jedan korak bliže svojoj novoj DANKÜCHEN kuhinji.

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za velike i male kuhinje, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.

Video