Najbolje DAN kuhinje u 2021.

Svijet kuhinja su značajno obilježile nove smjernice koje naglašavaju ljepotu življenja

Kuhinja je postala središnji prostor, ne samo za kuhanje – već i za druženje. Sve više se želimo osloboditi ograničenosti od četiri zida i unijeti više prostora u srce kućanstva te tako stvoriti idiličan prostor za okupljanje s najdražima. 

Pitate se koje su glavne značajke oblikovale trendove kuhinja protekle godine? Otkrivamo vam ih u nastavku. 

kuhinje 2021

Otvorenost prostora

Najbolje DAN kuhinje u 2021. godini unijele su otvorenost i slobodu u kuhinjski prostor. Kuhinja je preuzela središnju funkciju i nije više ograničena odvojenim zidovima. Time je i njezino planiranje malo zahtjevnije, pa je preporučljivo prepustiti ga iskusnim kuhinjskim stručnjacima koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i zahtjeve. 

Izražavanje stila

Prva odluka svakog pojedinca je izbor modela kuhinje, zato se oslonite na svoj ukus bez grižnje savjesti. Izrazite svoj stil kontrastima omiljenih boja i materijala, kombinirajte različite visine i debljine. Bez obzira odaberete li moderan ili klasičan model – sve naše kuhinje zadovoljavaju najviše DANKÜCHEN standarde i očaravaju svojom posebnošću. 

TOP tri modela kuhinja u 2021. godini

  1. Model Silbermond je moderan tip kuhinje. Antracitna (Anthrazit) s premazom protiv otisaka prstiju u kombinaciji sa snježno bijelom (Polarweiß) na otoku te radnom površinom i nišom u nijansi hrasta (Asteiche mat).
  2. Model Classico je moderno-klasičan tip kuhinje. Fronte bijele boje (Polarweiß) sradnom pločom tamne boje (Corro mat) i Relling ručkama u antracitnoj boji.
  3. Model Toplux je moderno-klasičan tip kuhinje. Pastelna boja (Jasmin) fronti ukombinaciji s nijansom drva brijesta (Ulme). 

Proizvodnja po mjeri 

Svaka DAN kuhinja izrađena je po mjeri i tako precizno do zadnjeg milimetra prilagođena vašem prostoru i navikama. Koji kuhinjski elementi su primjereni za vas? Kako bi vam pomogli u tim odlukama odgovorite na ova 3 pitanja

  1. Kuhate li često i sa zadovoljstvom? – Ako je vaš odgovor da, onda je kuhinja s više radne površine prikladna za vas. 
  2. Živite li sami ili u paru? – Odaberite kuhinju s kuhinjskim šankom ili otokom te je kombinirajte s elegantnim barskim stolicama.
  3. Želite li puno prostora u sredini sobe? – Razmislite o kuhinji u obliku slova U ili L.

S predanošću, znanjem i iskustvom će naši prodajni savjetnici zajedno s vama proučiti sve aspekte, kako bi vam na kraju isporučili kuhinju po vašoj mjeri

Funkcionalna organizacija

Dobro konstruirana i opremljena kuhinja prilagođava se svakoj vašoj životnoj promjeni i nudi praktična rješenja. Dovoljno prostora za pohranu i pregled iz svakog kuta dva su aspekta koja morate uzeti u obzir pri planiranju interijera vaše buduće kuhinje. 

DANKÜCHEN višenamjenski ormarići, npr. apotekarski element, Le Mans kutni element ili element na izvlačenje, zadovoljavaju sve kriterije i mogu se ugraditi u svaku kuhinju, bez obzira na njezinu veličinu.

kuhinje 2021

Ergonomska prilagodba 

Ergonomija se bavi proučavanjem i prilagođavanjem radnih uvjeta i često se zanemaruje prilikom planiranja kuhinje. Stoga će vas kvalificirani savjetnici na početku upozoriti o tome da se visina elemenata, ugradbenih aparata i zidnih ormarića mora prilagoditi visini korisnika koji je najaktivniji u kuhinji. 

Želite li uživo upoznati DANKÜCHEN modele kuhinja iz snova? 

Izložbeni modeli naših kuhinja očekuju vas u čak 13 ekskluzivnih DANKÜCHEN studija diljem Hrvatske. Iskoristite profesionalne savjete i besplatno 3D projektiranje – rezervirajte svoj termin već danas. 

Svaki od DANKÜCHEN modela možete također pogledati na našem YOUTUBE kanalu. Za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU

Video