Mali detalji od velike važnosti

U modernoj kuhinji veliku ulogu igraju mali detalji. Bez obzira radi li se o otvorenim policama ili zidnim pločicama, ono što se na kraju računa je cjelokupan izgled kuhinje

Predstavljamo vam 5 važnih detalja koji mogu utjecati na konačni dizajn vaše kuhinje.

1. Otvorene police

Bilo da su velike ili male, otvorene police odgovaraju svakoj kuhinji i domu. Pružaju idealan prostor za izlaganje vašeg omiljenog posuđa i ukrasnih komada.

Praktične police nisu samo vizualno privlačne, već vašoj kuhinji dodaju određenu lakoću i razbijaju monotoniju tradicionalnih kuhinjskih fronti.

2. Rasvjeta

U osnovi postoje 3 vrste kuhinjske rasvjete: integrirana rasvjeta, viseća rasvjeta i zidna rasvjeta.

Poznato je da radni prostor treba što bolje osvijetliti. Osim ako ne želite svjetlo na samo jednom određenom mjestu, onda su viseća svjetla idealan izbor za vas. Takva svjetla obično vise iznad stola za blagovanje.

Želite li svojoj kuhinji dati mali detalj dizajnerskog izraza, a u isto vrijeme žudite za romantičnom atmosferom? Integrirane LED trake ili reflektori u zidnim elementima savršen su odabir, koji će vas oduševiti.

3. Stakleni ormari

Dodati naglasak izgledu kuhinje nikada nije bio tako jednostavno! Isprobajte jedinstvene staklene ormare iz DANKÜCHEN. Naše staklene vitrine dostupne su u 7 zavodljivih boja:

  • Schwarz (Crna)
  • Bambusgrün (Bambus zelena)
  • Diamantblau (Dijamantno plava)
  • Rauchglas (Zadimljeno staklo)
  • Satinglas (Satinirano staklo)
  • Klarglas (Čisto staklo)
  • Bianco

DAN savjet:

Kombinirajte staklene ormare s pravom rasvjetom i uživajte u savršenom izgledu vaše kuhinje svaku večer.

4. Zidne pločice

S našim ekskluzivnim asortimanom pločica vašu novu kuhinju pretvaramo u jedinstvenu klasu za sebe. Uz Mykonos Esmerald, boji zelenog porculana dajemo kuhinji individualan izgled. Mali detalj koji će sigurno privući pažnju i osvježiti jednobojne fronte.

5. Mali detalj od drveta

Tamnim kuhinjama s dodatkom drvenog dekora se udahnjuje udobnost i pozitivna energija. Obično se detalji u boji drva dodaju radnoj ploči ili se odabire kuhinjski otok u svijetlim ili tamnim tonovima drva koji se slažu s ostatkom namještaja.

Želite li da vam pomognemo u planiranju savršene kuhinje? Prijavite se za neobvezujuću ponudu iz snova već DANAS! 

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za sve dizajnerske kuhinja, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.