Mat fronte – pravi trend

Igrajte se popust intelektualca kod projektiranja kuhinje u mat nijansama i sve predrasude o tamnim frontama postavite u šah-mat položaj, bezizlaznu poziciju

Jeste li znali da su mat fronte trenutno pravi trend u opremi interijera? Uz pažljivo planiranje i pravilnu izvedbu, smatraju se dugoročnom i pametnom investicijom. Čitajte dalje i možda ćete već sutra bez oklijevanja odabrati kuhinju u mat tamnim nijansama…

Atraktivna, s karakterom

Tamne fronte nedvojbeno su melem za oči u svakoj prostoriji, pa tako i u kuhinji. Kao što ste vjerojatno već primijetili, 90% tamnih kuhinja je bez ručki. Jednostavnim linijama i bez suvišnih detalja projektanti kuhinja i dizajneri interijera naglašavaju njen savršen dizajn. Upravo zbog toga tamne kuhinje zasiju u svojoj pravoj ljepoti minimalizma.

Kuhinje su oplemenjene s neupadljivim elementima kao što su: otvorene police, detalji s drvenim dekorom i asimetrični oblici radnih površina. Karakteristika kuhinja po mjeri je upravo ta da se svi detalji i elementi prilagođavaju vašoj želji. 

Minimalistička, s ukusom

Kuhinja s tamnim frontama može izgledati zaista jedinstveno samo kada se mat fronte protežu od poda do stropa. Ovo ne samo da dočarava futuristički izgled, već sa sobom donosi i mnogo prostora za pohranu. Tako se na površini za odlaganje nalaze samo najnužnije stvari, a sve ostale namirnice, aparati i pribori skriveni su od pogleda!

Funkcionalna, bez roka trajanja

Električni uređaji, slavine i sudoperi su komponente bez koji ne možemo zamisliti svakodnevni život. Sve DANKÜCHEN kuhinje opremljene su modernom opremom koja je atraktivnog izgleda, ergonomski pristupačna i promišljeno raspoređena. Bilo da se radi o mikrovalnoj pećnici, perilici posuđa ili prestižnom hladnjaku za vino – svaki uređaj zaslužuje raspored koji je potrebno pažljivo razmotriti i prilagoditi vašim navikama.

U DANKÜCHEN-u potičemo individualni pristup jer jedino tako možemo osigurati savršen završni izgled kuhinje i ostalih prostorija. Svim kupcima nudimo BESPLATNE konzultacije, tijekom kojih Vašu buduću kuhinju BESPLATNO prezentiramo u 3D.

Rezervirajte neobvezujući termin u jednom od DAN studija diljem Hrvatske i planirajte kuhinju prema DAN-mat smjernicama bez oklijevanja s DAN-stručnjacima!

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za sve boje kuhinja, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.

Video