Mjesto za SVE!

Nedostaje vam dodatno mjesto za pohranu? U pravilno planiranoj kuhinji, danas, sutra, za 10 godina i duže bit će dovoljno mjesta za SVE!

Zanima li vas koliko namirnica, ambalaže, tava, lonaca i pribora zapravo stane u DAN ormariće? Ekskluzivno smo za vas pripremili poseban video kako bi vam prikazali koliko sadržaja stane u prazne ormariće u našim kuhinjama.

👉 Mjesto za pohranu u smočnici

Pomno organizirana smočnica, ostava ili špajza, bez obzira kako je nazivate, pojednostavljuje pohranu, pripremu obroka i slaganje kupljenih namirnica. S dubinom elemenata od 60 cm, naša ostava će inspirirati svaku domaćicu. Unutrašnjost ladica možete raspodijeliti po želji, a svaka vam nudi mjesto za pohranu do 42 litra tekućine u kartonskoj ambalaži.

Možete birati visinu ormara između 1,32 do 2,11 m. Ovo je optimalan način da se što više iskoristi dragocjeno mjesto za pohranu od poda do stropa.

Zahvaljujući ekskluzivnim staklenim bočnim stranicama na  ladicama, možete spremiti i viša pakiranja bez da se prevrnu ili ispadnu. Za još veče zadovoljstvo dostupne su vam besplatno uz kupnju svake DANKÜCHEN kuhinje!

👉Velika pakiranja spadaju u ladice  ___ širine i ___ visine

Zanima li vas koliko zapravo stane u takve ormare?

16 pakiranja grickalica, 8 pakiranja špageta, 7 pakiranja žitarica, 5 pakiranja tost kruha,

3 instant kave, 1 velika metalna limenka za kekse – teško za povjerovati, zar ne?

Tako nešto moguće je samo u kuhinji po mjeri jer možete sve elemente prilagoditi vašim željama i zahtjevima. Dodatno mjesto za pohranu će vam omogućiti pregledniju organizaciju namirnica.

👉 Pospremite posude za pohranu u ormar ___ širine i ___ visine

Volite čuvati namirnice u staklenkama? Ovo je važan podatak koji biste trebali spomenuti već pri planiranju kuhinje. U tom slučaju će naši stručnjaci za projektiranje kuhinje planirati odgovarajuću visinu ladica. Zato će biti dovoljno mjesta za do 18 visokih i 32 malih staklenki za pohranu s jednim izvlačenjem ladice. 

👉 Spremite voće i povrće u posebnu kutiju 

Naš set kutija za povrće osigurava svježinu voća i povrća. S dubinom od 60 cm i širokim rasponom mogućnosti distribucije, jednostavno će se prilagoditi vašim omiljenim sortama i različitim godišnjim dobima. 

👉Stavite tave i lonce u Le Mans kutni ormarić

Tko će se pobrinuti da kuhanja nema neiskorišteni prostor? To je definitivno Le Mans kutni ormarić. Ovo pametno rješenje za pohranu optimalno iskorištava takozvane “mrtve kutove”, posebno tamo gdje su kuhinje u obliku slova U. Uz Le Mans, imate sav kuhinjski pribor na vidiku s blagim povlačenjem u stranu. Savršeno mjesto za pohranu većeg pribora za kuhanje.

👉 Tu je i višenamjenski ormarić za pribor za čišćenje

Držite li sredstva za čišćenje posvuda? Onda vam u budućoj kuhinji svakako treba višenamjenski ormarić kako bi sve bilo na jednom mjestu.

95% naših kupaca ponovno bi odabralo višenamjenski ormarić. Nudimo vam praktična rješenja koja povećavaju mjesto za pohranu, a pritom na najbolji mogući način iskorištavaju raspoloživi prostor.

Znate li najvažnije DAN pravilo za 100% više skladišnog prostora?

Preporučujemo svim našim kupcima da naprave popis najčešće korištenog posuđa i namirnica prije prvog posjeta u studio. Naši prodajni savjetnici zajamčeno će vam savjetovati pravu vrstu ormara i prilagoditi ih individualno. Tako ćete moći pronaći mjesto za sve u svojoj DAN kuhinji.

I rezervirajte svoj termin u studiju. 

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za sve dizajnerske kuhinja, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.