Početna » Novosti » Model Silbermond – bezvremeno elegantan

Model Silbermond – bezvremeno elegantan

Posljednjih godina kuhinje u tamnim bojama postaju sve popularnije, zato u videozapisu predstavljamo baš takav model Silbermond kuhinje. Tamnoćom je postignut efekt beskrajne dubine, a kvaliteta svake naše kuhinje uvijek ostaje zajamčena.

Silbermond, naš zavodnik

Naš elegantan model Silbermond s frontama u trendovskoj boji Cerros prikazuje savršen balans između elegancije i funkcionalnosti. Vješto korištena, tamno smeđe – crna otkriva svoj elegantni učinak i istovremeno osigurava ugodnost. Ako se odlučite za takvu kombinaciju boja, pobrinite se da stvorite kontrast tamnim frontama – na primjer namjerno držeći zidove otvorenim ili odabirom svjetlije radne ploče.

Planirajte koncept rasvjete

Koncept osvjetljenja ne treba zanemariti. Uz toplu i dobro iskorištenu rasvjetu, elegantna kuhinja iz snova učinkovito je uprizorena i postaje prava umjetnička instalacija.

Bezvremen, moderan i visokokvalitetan

Naš DANKÜCHEN model Silbermond kombinira:

  • najvišu kvalitetu
  • praktična rješenja za pohranu
  • futuristički dizajn
  • rješenja po mjeri.

Ova DAN kuhinja nudi obilje prostora za odlaganje i prekrasan otok za kuhanje, što je jedan od najboljih načina za dodavanje elegancije i funkcionalnosti kuhinji. Otvorene police izvrstan su način da dodate ležernu atmosferu svojoj elegantnoj DAN kuhinji. Vješto osmišljen, model Silbermond stvarno privlači pažnju!

Nadamo se da smo vas inspirirali ovim idejama za opremanje kuhinje i tako vam olakšali odluku o odabiru vaše nove kuhinje iz snova. Prijava na 3D projektiranje kuhinje je besplatna i ne obvezuje vas na kupnju.

Sviđa vam se ovaj zapis? Vaše povratne informacije su nam vrlo važne! Ne zaboravite nas pratiti na Facebooku i Instagramu.

Video