Moderan način života

Na srž kuhinje je utjecao moderan način života 

Novi, moderan način života je u zadnjem desetljeću promijenio svrhu pojedinih stambenih prostorija i prepustio velik utjecaj značenju kuhinje. 

Jasne vizije

Moderan čovjek se sve više želi osloboditi stroga četiri zida. Rezultat toga je da u središte kućanstva unosi više otvorenog prostora i više vremena posvećuje planiranju kuhinje. Gdje je nekad stala malena soba namijenjena samo kuhanju, danas je pak tamo životni prostor za druženje.

Danas se sve više očekuje moderan način planiranja kuhinje. Njena svrha je postala povezivanje kroz kuhanje, druženje, opuštanje i kreativno stvaranje. 

Za uspješno planiranje potrebne su jasne vizije, koje vode do postavljenih ciljeva. Zato moraju ispunjavati želje najzahtjevnijih korisnika, koje se u današnje vrijeme razlikuju od prosječnog kupca. 

Dizajn koji zaustavi disanje

Pogled na fronte bez ručkica kojima nema kraja, u našim očima stvara prostranost, koja ne poznaje granice. I upravo u tome leži tajna modernih, kuhinja po mjeri, tajna kako iskoristiti svaki centimetar prostora od poda do stropa. 

Matirane, super matirane ili sjajne fronte kuhinji dodaju osobnu notu. Izrazite je kroz jedinstvene nijanse boja, kao što je crna Antrazit, crno-siva Cerros ili nježna pastelna nijansa Kaschmir.

U DANKÜCHENu posebnu pažnju dajemo izboru nijansi i materijala radnih površina te stranica tj. zidnih obloga. Mramor, kamen ili drvo, svaka odluka zahtjeva temeljito razmatranje, koja energija odgovara cijelom prostoru.

Moderan način života
Moderan način života je u zadnjem desetljeću promijenio svrhu pojedinih stambenih prostorija i prepustio velik utjecaj značenju kuhinje.

Pažljivo planiranje

Obnavljanje ili planiranje nove kuhinje je investicija za sljedećih 15 – 20 godina. Stoga je presudnog značenja da kuhinja mora u svakom trenutku biti prilagođena samo VAMA.

DAN-ovi kvalificirani savjetnici znaju svaki zid maksimalno iskoristiti od poda do stropa. Dokaz tome je stvaranje većeg prostora za spremanje i moderan dizajn – koji nema premca.

Bitno je očima nevidljivo

Moderna kuhinja zna dodatno iskoristiti svoj potencijal i pobrinuti se da bitni sadržaj ladica ostane skriven od očiju.

Moderan način opremanja unutrašnjosti DANKÜCHEN kuhinje je u ladicama na izvlačenje svih veličina. Le-Mans mehanizam za kutne ormariće i apotekarski element na izvlačenje, se pobrinu da su namirnice i posuđe pažljivo spremljeni, a istovremeno na dohvatu ruke. 

Tamo gdje je tehnički izvedivo, DANKÜCHEN podnožje kuhinje iskoristi za skladišni prostor. BESPLATNO ga zamijenimo za podnožne ladice koje vam nude 15% više prostora u kuhinji.

Umjetnost modernog načina života

Moderna arhitektura pridaje dodatnu važnost ljepoti života. Zato se fokusira na srž, kojoj je u prvom planu postaviti otvorene prostore. Upravo oni napune našu svakodnevicu svježinom i svjetlošću. 

Kuhinja je postala središte doma! Tehnološki je najzahtjevniji projekt, koji služi kao ishodište kod izbora ostalog unutarnjeg dizajna. Dozvolite da vas na tom putu prate pravi profesionalci.  

Za dodatnu inspiraciju i informacije nas pratite na Facebooku, Instagramu ili Youtubeu.

Video