Početna » Novosti » Model Granada – moderna bijela kuhinja

Model Granada – moderna bijela kuhinja

Postoje brojni razlozi zbog kojih su bijele kuhinje klasika. Svijetle su, optički povećavaju prostor, lako se čiste i ne zahtijevaju teške odluke prilikom ukrašavanja. Ako vas brine da bi bijela kuhinja mogla postati dosadna, ovaj blog će vas razuvjeriti.

Bez obzira na vaš stil opremanja, odabirom DANKÜCHEN kuhinje dobit ćete bijelu kuhinju o kojoj ste oduvijek sanjali. Kvalitetnu, lijepu i kuhinju koja će uvijek biti u trendu!

Model Granada – kuhinja s implementiranim ručkicama

No image

DAN model Granada ima ručkice implementirane u okvir fronte. Ovakav dizajn kuhinji daje moderan izgled te u prostor unosi svježinu. 

Elegantne linije jak su adut modela Granada, a u cijelosti lakirana fronta, osim što izgleda lijepo, ima stranice debljine 22 mm. Tako fronte postaju jako izdržljive i kuhinja dobiva na dugoročnosti. DAN kvaliteta i moderan izgled ove bijele kuhinje impresionirat će vas dugi niz godina. 

Moderne bijele kuhinje 

Dobar dizajn

No image

Bijele fronte kameleoni su u svijetu kuhinjskog dizajna. Savršeno se kombiniraju s bilo kojim stilom, bio on moderan, klasičan, luksuzan, razigran ili nešto treće po vašoj želji. Uz to, nudi vam čistu simbiozu elegancije i funkcionalnosti.

Jednostavne odluke

U većinski bijeloj kuhinji ne morate se pitati koju boju i vrstu radne površine odabrati. Odluka je jednostavna. Neutralna bijela odlična je u bilo kojoj kombinaciji. Uz visoku razinu prilagodbe u DAN kuhinjama sve moguće i dopušteno.

Idealno rješenje za manje prostore

Bijela je idealna boja za manje kuhinje, posebno u nedostatku prirodnog svjetla. Poznato je da bijeli tonovi optički povećavaju prostor. Zato će vaša kuhinja izgledati veće i lakše ćete je pravilno osvijetliti.

Fronte visokog sjaja 

Za modernu kuhinju nema boljeg izbora od visokog sjaja. Bez obzira na veličinu, kuhinja s visokim sjajem tamnu prostoriju može pretvoriti u živahan, svijetao prostor.

Praktične ladice za pohranu

No image

Možete ih ugraditi u kuhinjski otok. Tako ćete dobit prikladno rješenje za skladištenje hrane i posuda. Ladice, baš kao i sve u našoj kuhinji, mogu biti dizajnirane prema vašem stilu kuhanja: broj i visina, prilagođeni dodaci za pribor i kuhinjska pomagala te ostalo.

Integrirani sustav za odvajanje otpada

No image

Otpad se mora pažljivo odvajati. Dosljedno odvajanje omogućuje lakše recikliranje. Tako smanjujemo onečišćenje okoliša, potrošnju prirodnih resursa, količinu otpada i posljedično, troškove gospodarenja otpadom. Odvajajte ispravno i sustavno. S našim umetkom za odvajanje to će bit puno lakše jer je umetak dizajniran za praktičnu upotrebu. U njega su, osim koševa, integrirane i posude za spužvice, sredstva za čišćenje te ostala pomagala.

Premium stakleni ormarići u bijeloj boji

No image

Bijelu DAN kuhinju obogatite vrhunskim staklenim ormarićima. Dodatni dašak luksuza dodajte odabirom LED rasvjete. Ako niste sigurni – bijela je uvijek dobar izbor!

Bezvremenski dizajn

Bijele kuhinje uistinu su bezvremenske. Unatoč činjenici da su tamnije kuhinje u trendu, bijela je i dalje najpopularniji izbor kuhinjskih fronta. Zbog svoje praktičnosti, lakog održavanja i elegancije vjerujemo da će se ih teško skinuti s trona.

Naši stručni savjetnici pomoći će vam pri dizajniranju i planiranju te dati vam detaljne savjete. Pošaljite nam zahtjev za termin za planiranje vaše kuhinje iz snova. Nakon prijave kontaktirat ćemo vas i dogovoriti se za individualno savjetovanje, koje je besplatno i ne obvezuje na kupnju.

Sviđa vam se ovaj zapis? Vaše povratne informacije su nam vrlo važne! Ne zaboravite nas pratiti na Facebooku, Instagramu ili Youtubeu.

Video