Najljepša DAN kuhinja

Izabrali smo najljepše DAN kuhinje u Hrvatskoj. Svim sudionicima nagradnog natječaja “Zašto DANKÜCHEN?” zahvaljujemo na trudu. Najljepše fotografije s pripadajućim opisima poslali su nam Marko Brčić i Katarina Borko. Pogledajte čime su nas oduševili.

Kuhinja i opis – Marko Brčić

“Jedno od najpozitivnijih i najboljih iskustava od same ideje pa do realizacije cijelog projekta. Kuhinja je svakodnevno u upotrebi i nakon više od dvije godine pruža ono isto zadovoljstvo kao da je prvi put. Oduševljava svojom kvalitetom materijala, izrade i dizajna te apsolutno uljepšava naš dom. Jedno veliko hvala Domagoj Štefan i njegovoj ekipi u DANKüchen Studio Osijek i Slavonski Brod na strpljenju, profesionalnosti, ljubaznosti i neiscrpnim idejama i savjetima, a ponajviše na uloženom trudu i znanju. Moram pohvaliti i gospodina Ninu koji je sve to montirao i nakon dva dana montaže ostavio stan uredan i čist kao da ništa nije rađeno u njemu, kao i ekipi koja je to sve dostavila i odnijela na 3.kat (bez lifta). Veselimo se ponovnoj suradnji kada se ukaže prilika i preporučujemo svima, vrijedi apsolutno svake uložene kune (kako je monter Nino rekao kad je nalijepio na kuhinju onaj DanKuchen logo, evo sad imate Mercedes među kuhinjama) P.S. Moram i ovo dodati, koliko nas je kuhinja oduševila, mi smo odlučili jednu “kuhinju” staviti i u dnevni boravak.”

Kuhinja i opis – Katarina Borko

“Moja DAN kuhinja kupljena je prije devet godina. Pri kupnji kuhinje bilo mi je vrlo bitno da je kvalitetna, a upravo sam to i pronašla u vašoj DAN kuhinji. Kuhinja je funkcionalna i vrlo lako se čisti. S obzirom na godine koliko ju koristim još je uvijek kao i prvog dana. Ako bih opet kupovala kuhinju zasigurno bi to opet bila DANKÜCHEN.❤ “

Dobitnike molimo da nam se jave privatnom porukom na Facebook stranici DANKÜCHEN Hrvatska zbog dogovora oko slanja DANKÜCHEN poklon paketa.

Pošaljite nam i vi fotografiju svoje kuhinje

Ako i vi želite svoju DAN ljepoticu pokazati svijetu, jednostavno nam pošaljite fotografiju i kratak opis vaše kuhinje na media@dankuchen.hr ili putem Facebooka. Vaše iskustvo i fotografije podijelit ćemo s tisućama pratitelja na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram.