Početna » Novosti » Ne možete se odlučiti?

Ne možete se odlučiti?

Urbana kuhinja je moderna i bezvremenska u isto vrijeme. Ako se ne možete odlučiti u kojem stilu želite urediti svoj stan ili kuću, točan odgovor je urbani stil 

Urbani stil karakteriziraju čiste linije, koje uz minimalistički izgled u prvi plan stavljaju funkcionalnost. Upoznajte najvažnije esencije urbanog stila i uz dašak vlastite kreativnosti kreirajte kuhinju u kojoj ćete uživati ​​u kuhanju i druženju.

Esencija kreativnosti

Kreativnost je neizostavan element naše svakodnevice koji ne smije nedostajati ni pri opremanju interijera. Savjetujemo vam da prije planiranja provedete neko vrijeme u prostoriji u kojoj će se nalaziti vaša buduća kuhinja. Razmišljajte šire, izvan granica i zapitajte se kakav životni stil i kakvu energiju želite u svom domu?

Još uvijek se ne možete odlučiti? Pomoći ćemo vam s par istočnica: 

  • ako volite prirodni ambijent, odaberite drvene nijanse poput Eiche, Tobacco ili Ulme, 
  • ako želite industrijski izgled i hrabre nijanse u svom domu, odaberite Beton ili Antracit,  
  • ako se ne možete odlučiti između modernog i klasičnog izgleda, najneutralniji izbor je kuhinja s frontama visokog sjaja u bojama Magnolia, Fliederweiß ili Kashmir.

Esencija udobnosti

Nikako ne ispustite pitanje o funkcionalnost kuhinje. Modernu kuhinju treba isplanirati tako da sve možete obaviti u što kraćem vremenu i posvetiti se važnim stvarima poput druženja s djecom, razgovora s prijateljima ili druženja s partnerom.

Neophodan je pravilan dizajn kuhinje, raspored elemenata te individualno podešavanje visine i odabir kućanskih aparata.

Kvalitetna DANKÜCHEN kuhinja obuhvaća individualne prilagodbe, ergonomska rješenja i kreativne ideje za lakšu organizaciju. Uz DANKÜCHEN ćete doživjet najbolje korisničko iskustvo – jer to zaslužujete.

Esencija bivanja

Gdje proživljavate većinu vremena kad ste kod kuće? Najčešći odgovor je: u kuhinji. Bilo da kuhate za cijelu obitelj, stvarate s djecom ili samo uživate u ukusnim jelima, želite da se u prostoru osjećate opušteno i udobno. Zato već u fazi planiranja razmislite o kutku u kuhinji u kojem ćete moći u miru sjesti uz šalicu kave ili omiljeni kolač.

PLANIRANJE započnite iz udobnosti svog doma već DANas! 

Kako?

Kuhinji iz snova možete se približiti putem naše web stranice u samo 4 koraka:

1. KORAK: Na web stranici otvorite podstranicu “PLANIRANJE KUHINJE” i odaberite okvirni izgled, oblik, stil i boju vaše nove kuhinje.

2. KORAK: Prije podnošenja zahtjeva odaberite studio u vašoj blizini i naši stručnjaci za kuhinju će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

3. KORAK: Za Vas ćemo pripremiti potpuno neobvezujući plan prilagođen Vašim željama i potrebama, koji možete pogledati u 3D nacrtu kod kuće i osjećati se kao da stojite u svojoj novoj kuhinji.

4. KORAK: Nakon što smo odgovorili na sva Vaša pitanja i ispunili sve Vaše želje, možete početi odbrojavati dane do Vaše nove kuhinje.

Sa sigurnošću možemo reći da će dani u Vašoj novoj kuhinji godinama biti obilježeni pravim zadovoljstvom!

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za sve dizajnerske kuhinja, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.

Video