Kuhinja LUXOR – najnoviji član DAN obitelji

Novo poglavlje u povijesti obiteljske tvrtke DANKÜCHEN je ove godine otvorila nova kolekcija s najnovim članom DAN obitelji, modelom LUXOR. 

Od osnutka tvrtke 1963. godine nekoliko modela je bilo od iznimne važnosti za brend DANKÜCHEN, a svaki od njih je na svoj način impresionirao svojom posebnošću i savršenstvom. Predstavljamo vam posebno ime u ruhu sjajne kolekcije, novih boja i dizajna, kolekciju koja prati nove trendove u svijetu kuhinja, a to je model Luxor! 

Moderna kuhinja Luxor

Bezvremen, moderan i elegantan model 

Ime Luxor proizlazi iz riječi “Luxurious” što znači kvaliteta i profinjenost. Možda ste već čuli za njega, jer je nekada davno već bio član DANKÜCHEN obitelji. Njegov veliki povratak obilježavamo novim, još neviđenim bojama fronti i radnih površina. Posebnost ovog svevremenog i modernog modela kuhinje je također u njegovom dizajnu bez ručkica koji oduševljava svojom minimalističkom elegancijom. Ovaj model nudi bezbroj mogućnosti dizajna i može se individualno prilagoditi vašim željama i potrebama.

Boje nove ere

SAHEL – posebna boja zemljanih tonova koja u sebi ima duh narančaste, smeđe i žute boje. Sahel unosi toplinu, udobnost i prirodnu nježnost u prostor. Možete ga odabrati u mat i super mat lak izvedbi.  

Sahel boja dankuchen
SAHEL

CANON – upečatljiva i jedinstvena pastelna boja impresionirat će vas svojom nijansom zeleno žute kombinacije. Ova boja dat će kuhinjskom prostoru prozračnost i svježinu, a na vas utjecati opuštajuće i umirujuće.

canon boja dankuchen
CANON

TOBACCO– bezvremenska boja drva. Danas se sve više okrećemo prirodnom izgledu drva koji u prostoru odiše šarmom i toplinom. Ona unosi dodatnu dimenziju i dinamiku u kuhinjski prostor pun života, a i jednostavna je za kombiniranje s drugim bojama i dodacima.

tobaco boja dankuchen
TOBACCO

DOLOMIT – boja kristalnog minerala u primjesi željeza i mangana. Njegova tamna boja izražava jak i odlučan karakter koji koristimo u luksuznom dizajnu modernog interijera. 

dolomit boja dankuchen
DOLOMIT

ARZANO – stilski dovršena boja koja sjaji svojom autentičnošću i elegancijom. Naglašava jasne linije i podiže izgled cijelog prostora na višu razinu. 

arzano boja dankuchen
ARZANO

Novosti koje daju više od očekivanja

Vodeća ideja nove kolekcije 2022. je ponuditi još veći izbor mogućnosti kombiniranja u kuhinjama izrađenim prema visokim estetskim i funkcionalnim standardima. 

Znamo da se ukusi naših kupaca razlikuju, zato smo ponudu novih boja dodali modelima Silbermond, Toplux, La Corte i Interdan.  Nove boje fronti i ekskluzivne nijanse radnih površina, će tako uz model Luxor zasijati i ostali izabrani modeli modernih kuhinja.

Cijeloj DAN ponudi dodali smo još nove boje: Civetta, Quartz i Volano. Njih možete odabrati kao boju radne površine bilo kojeg modela. Kombinacije sive, crne i bež boje su uvijek u trendu i s velikim stilom ćete ih moći unijeti u kompoziciju dizajna kuhinje po mjeri. 

quarz boja dankuchen
volano boja dankuchen

civetta boja dankuchen

Želite li biti prvi koji će se pohvaliti da su prepoznali trendove i odabrali modernu kuhinju visoke kvalitete? 

Klik na gumb vas vodi do besplatne prijave i rezervacije termina u studiju.

Dobrodošli u novu 2022. godinu – godinu u znaku Luxora! 

Svaki od DANKÜCHEN modela možete također pogledati na našem YOUTUBE kanalu. Za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite naFACEBOOKU iINSTAGRAMU

Video