NOVA kolekcija, ISTA savršenost

Nova DANKÜCHEN kolekcija nadmašila je uobičajene granice i nudi svestrane mogućnosti kombiniranja koje cijeli životni prostor mogu podići na višu estetsku razinu

Topli zemljani tonovi, mat površine i razne kombinacije materijala stvaraju idiličan sklad. To dodatno poboljšavaju jedinstveni kuhinjski detalji koji vašu kuhinju čine drugačijom od ostalih.

Nova kolekcija model luxor

Novi model kuhinje

Kao i svaka DANKÜCHEN kolekcija do sada, i ova je pažljivo dizajnirana i dorađena do najsitnijih detalja. Ističe se novim modelom Luxor koji, kao što mu ime govori, utjelovljuje prestiž i potpunost.

Model LUXOR kreiran je s ciljem da ponudi bezbroj mogućnosti dizajniranja i da se može individualno prilagoditi svim vašim željama i potrebama.

Smatra se najfleksibilnijim modelom obitelji DANKÜCHEN jer privlači i one koji žele futurističku kuhinju, kao i one koji žude za modernom jednostavnošću.

1 model / 2 izvedbe

Moderna jednostavnost


Svijetle fronte i zidne obloge čine prostor još većim. 

Fronte Sahel boje u kombinaciji s nijansom drveta Eiche.

Futuristički izgled


Ekstravagantne boje fronti stvaraju dinamičnu atmosferu. 
Fronti u Canon i Anthrazit boji u kombinaciji s nijansom

drvenog dekora u tamnoj boji hrasta Mooreiche

Nova boja Sahel

Izbor boja koje čine novu DANKÜCHEN kolekciju nikako nije prepušten slučaju. Pažljivo odabrane nijanse odgovaraju različitim ukusima i izrađene su za najzahtjevnije potrebe.

Bilo da se radi o kuhinji u prestižnom buržoaskom stilu ili seoskom dizajnu s bezvremenskim nijansama drva, boja Sahel stvara skladnu atmosferu. 

Nova kolekcija kuhinjski šank

Ekskluzivni detalji

Osim modernog dizajna, sofisticiranu DANKÜCHEN kuhinju karakteriziraju pomno osmišljeni detalji. Pripremili smo nekoliko savjeta kako svojoj budućoj kuhinji možete dodati završni pečat.

• Obucite dio zidnih obloga u drveni dekor kako bi stvorili toplu i domaću atmosferu u vašem domu.

• Uključite staklene ormariće koji će zasigurno dodati glamur i sjaj, a idealan su prostor za pohranu finog pribora i porculana.

• Obogatite prostor dodatnim hladnjakom za vino sa staklenim vratima, koji ne samo da  uljepšava izgled kuhinje, već vam omogućuje brzo dostupno ohlađeno piće za vas i vaše goste. 

Nova kolekcija model Luxor

DAN prednosti

Svojim kupcima nudimo dodatne ugodnosti:

  • Besplatno savjetovanje
  • Besplatno 3D projektiranje
  • Besplatne staklene bočne stranice na ladicama
  • Dodatni radni prostor
  • Deblji korpus

te druge prednosti, koje ćemo vam otkriti na prvom susretu u jednom od 14 DANKÜCHEN studija diljem Hrvatske.

Kako se prijaviti? Jednostavno odgovorite na osnovna pitanja koja vas čekaju nakon klika na crveni gumb 

Nakon toga će vas kontaktirati naši iskusni prodajni savjetnici i s vama dogovoriti termin u odabranom DAN studiju. Izrada plana ili projekta kuhinje vas ne obvezuje na kupnju. 

Radujemo se vašem posjetu. 

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju i istražite kako smo dizajnirali različite modele. Ako želite samo pregledati koje su aktualne akcije i fotografije kuhinja posjetite nas na FACEBOOKU i INSTAGRAMU

Video