OBJAVA REZULTATA FB i IG nagradnog natječaja: Kuhinja koju volim!

Facebook nagradni natječaj

Na Facebook nagradnom natječaju je stručni žiri odabrao fotografiju i opis Gđe. Antonije Pašić. Kombinacija uistinu prekrasne fotografije i jednostavnog, a kreativnog komentara bili su odlučujući faktori za izbor koji nije bio lak. Svima sudjelujućim se zahvaljujemo za mnoštvo kreativnih zapisa i lijepih fotografija ali na žalost u ovom nagradnom natječaju morali smo izdvojiti najbolju kombinaciju. Ako već nemate svoju DAN kuhinju s ovim željama se možete prijaviti na besplatno i neobvezujuće 3D projektiranje , a naši projektanti i projektantice će se maksimalno potruditi ispuniti ih.

S obzirom na to da ste se sudjelovanjem slagali s korištenjem vaših fotografija i zapisa u promocijske svrhe, molimo one koji to ne žele da nam se jave privatnom porukom na Facebook profilu da ih izbrišemo.

Instagram nagradni natječaj

Na Instagram nagradnom natječaju je stručni žiri izabrao komentar korisnika @_markolin_o Opsežan zapis, mnoštvo emojija, detaljan opis životnih situacija i prstohvat ljubavi su osvojili članove našeg žirija. Izbor zaista nije bio lak pokraj svih ovih prekrasnih komentara. Svima se zahvaljujemo na sudjelovanju, a ako već nemate svoju DAN kuhinju s ovom idejom kuhinje iz snova se možete prijaviti na besplatno i neobvezujuće 3D projektiranje, a naši projektanti i projektantice će se maksimalno potruditi ispuniti sve vaše želje.

S obzirom na to da ste se sudjelovanjem slagali s korištenjem vaših komentara u promocijske svrhe, molimo one koji to ne žele da nam se jave privatnom porukom na Instagram profilu da ih izbrišemo.