1 kuhinja ~ 10 ormara

10 ormara u jednoj DAN kuhinji bez obzira na njezinu veličinu?! Da, istina je! 

Predstavljamo vam 10 neodoljivih ormara koji su zlata vrijedni za pohranu u dobro organiziranoj kuhinji. Jedni su skriveni od očiju, a drugi privlače pogled.

Ponosni vlasnici naših DAN kuhinja znaju tajnu: “Svaka kvalitetna dizajnerska kuhinja isplanirana je tako da ima efikasno raspoređene i s maksimalnim mogućnostima ormare za pohranu”

U nastavku upoznajte 10 ormarića koji se uklapaju u svaku DAN kuhinju, ALI samo pod JEDNIM uvjetom: da kuhinju projektiraju kuhinjski savjetnici!

I. Oramri s ladicama

U kuhinji po mjeri ladice se mogu prilagoditi veličini prostorije. Na vaš zahtjev nadogradit ćemo ih s protukliznim podlogama. Tanjuri, lonci i čaše neće se pomaknuti niti za milimetar prilikom otvaranja i zatvaranja.

II. Ormari 2 u 1

Ormari za kuhinju ključne su komponente u kategoriji planiranja skladišnog prostora. Kako bi vaša kuhinja izvana izgledala što jednostavnije i elegantnije, DAN nudi mali ormarić s više ladica u unutrašnjosti.

III. Ormari 3 u 1 

Danas nam je više nego ikad potrebna fleksibilnost, zbog čega pri planiranju modernih kuhinja odustajemo od donjih ormara s vratima i pažnju posvećujemo ormarima i ladicama s elementima na izvlačenje.

Naš ekskluzivni novitet je ormar 3 u 1 (jedan ormarić s 3 ladice). Visina i dubina se prilagođavaju vašem kuhinjskom priboru i potrepštinama.

IV. Ormari sa sustavom za odvajanje otpada

S DAN-om je odvajanje otpada jednostavno, jer s njim više ne trebate dodatni prostor za odvajanje otpada.

Kada u svoju novu kuhinju uključite naš inovativni sustav, ujedno činite nešto pozitivno za okoliš. U DANKÜCHEN-u smo uvjereni da zajedno možemo pozitivno utjecati na prirodu i zaštiti zemlju od suvišnog otpada.

V. Gornji ormari za kuhinju

Gornji dijelovi kuhinje namijenjeni su većim pakiranjima i stvarima koje kupujemo unaprijed, poput kuhinjskih rola, kartonskih pakiranja i slično. 

VI. Ormari za povrće

Imamo tajni recept kako oćuvati povrće svježim – pohranite ga u ormarić za povrće. Osigurava soćnijii okus voća i povrća.

VII. Višenamjenski ormar

Gdje držite sredstva i pribor za čišćenje? Ako je vaš odgovor “svugdje”, onda vam u budućoj kuhinji svakako treba pomoćni ormarić.

Ne zaboravite: brzo, efikasno i jednostavno pospremanje mogući su samo uz dovoljno prostora za pohranu!

VIII. Ostava

Smočnice se nalaze u najudaljenijem kutu prostorije. S njima nema potrebe za suvišnim traženjem gdje ste i što spremili. Ladice sa staklenim bočnim stranicama vam omogućuju pohranu bez da se njihov sadržaj prevrne ili ispadne.

IX. Ormari s podiznim vratima

Bez obzira na to je li izrađen od stakla ili ne, ormari u kuhinji s podiznim vratima bez sumnje privlače pažnju. Osim atraktivnog izgleda, nude i vrijedan prostor za pohranu i idealni su za vino, šampanjac, čaše za piće te vrčeve za vodu i setove posuđa.

X. Otvorene police

Znate li što ne smije nedostajati u modernoj kuhinji? Otvorene police. Optički povećavaju kuhinjski prostor i razbijaju monotonost kuhinjskih fronti. Savršeni su za staklene posude, začinsko bilje ili ukrase.

Sad kad ste upoznali svih 10 ormara koji su prikladni za sve kuhinje ste spremni za početak projektiranja svoje nove kuhinje.

i naši prodajni savjetnici će vas kontaktirati te s vama dogovoriti termin za individualno savjetovanje.

Radujemo se susretu s vama.

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za sve dizajnerske kuhinja, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.

Video