Otmjena skladnost

Moderna kao crna haljina, elegantna tamna kuhinja odražava tajanstvenu atmosferu

Simfonija kulinarskih remek-dijela u precizno izrađenoj kuhinji opremljenoj s najsuvremenijim uređajima koji spajaju otmjenost i funkcionalnost. 

tamna_kuhinja

Što nam omogućuje tamna kuhinja?

Nemojte se bojati mrlja

Uzbudljive tamne nijanse će dizajnu kuhinje dodati bogati dodir, odaberite svoju otmjenu kombinaciju. Zahvaljujući jedinstvenom premazu protiv mrlja koji sprječava ostavljanje neželjenih tragova na frontama, uštedjet vam do 70% vremena za čišćenje.

Savjeti za dizajn

Tamna kuhinja je kao lepeza umjetničkih sastojaka. Uz odgovarajuće ručke, fronte ili posebne površine s izgledom kamena ili drva, možete stvoriti savršenu otmjenu kuhinju u tren oka. 

Naš favoriti: Boja fronte Marmora u kombinaciji s Kornfeld drvnim dekorom.

Optimalno osvjetljenje

Kako bi kuhinja s tamnim frontama mogla razotkriti svoj puni čar moramo ispostaviti kontraste. Pametno postavljeno osvjetljenje naglašava kutove i rubove te stvara otmjeni efekt i profinjenost. Zahvaljujući LED žaruljama koje štede energiju, svjetlo može svijetliti i nekoliko sati, a da nije preskup pothvat.

Ukras

Sve naše kuhinje opremljene su s velikom pažnjom za detalje. Uz pomoć sitnih dodataka tamna kuhinja dobiva osvježavajući izgled kojeg možete mijenjati s vremena na vrijeme.

Naši prodajni savjetnici u svim DAN studijima diljem Hrvatske će vašu novu kuhinju projektirati besprijekorno i otmjeno. 

Uvjerite se u pouzdan i stručan savjet već danas!

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za sve dizajnerske kuhinja, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.

Video