Otvorena kuhinja

Otvorena kuhinja je već duže vrijeme vrlo popularan oblik opreme interijera jer spaja karakteristike klasične kuhinje i udobnost dnevnog boravka

Spojene prostorije u vašem domu vas još više povezuju s najdražima, zato opušteno možete istovremeno kuhati, čavrljati i uživati u zajedničkim trenucima.

Dizajn odražava vaš ukus

Tajna vrhunskog dizajna leži u harmoniji linija, oblika, materijala i boja. Kuhinja i dnevni boravak moraju biti promišljeno dizajnirani kako nepotrebni elementi ne bi kvarili vizualnu sliku. Želite li imati s ukusom uređen dom, savjetujemo vam da ne pretjerujete s dodacima i dekoracijom. Tako omogućavate da otvorena kuhinja “diše“, što se odražava i na energiju koja je preduvjet da se osjećate sretno i zadovoljno.

Boje stvaraju energiju

Kako zapravo pronaći pravu boju? Bilo da se radi o kuhinjskim frontama ili namještaju – manje je više. Ako preferirate kombinacije različitih boja, ne birajte više od dvije ili tri. Kao što možete vidjeti iz primjera, bijela boja je uvijek prava odluka. Neutralna kombinacija boja s tamnim drvenim nijansama stvara lijep prijelaz u dnevni boravak.

Želite li ipak svoj dom uljepšati dodatnom bojom, učinite to s tapetama, dekoracijom ili rasvjetom. Velika prednost ove vrste obogaćivanja je što je uvijek možete promijeniti.

Prijelaz osigurava svježinu

Otvorena kuhinja spaja blagovaonicu, dnevni boravak i prostor za kuhanje u jedno. Nevidljivi prolaz donosi svježinu i pruža ugodnu atmosferu – idealno za zajedničko kuhanje, druženje s obitelji ili kućne zabave vikendom.

TOP 4 prednosti: 

⇨ Otvorena kuhinja popularan je trend koji neće izaći iz mode.

⇨ Otvorena kuhinja stvorena je za kreativne ideje i ekskluzivni dizajn.

⇨ Otvorena kuhinja potiče komunikaciju i druženje.

⇨ Otvorena kuhinja je prezentabilna i privlači sve poglede.

I vi razmišljate o novoj kuhinji, ali ne znate točno kako započeti?

Bilo da se radi o otvorenoj ili zatvorenoj kuhinji, njenom planiranju treba pristupiti s puno veselja. Kako bi početak bio što ugodniji, pogledajte Novosti na našoj web stranici iz udobnosti vlastitog doma i otkrijte najnovije jesenske trendove. 

Uz DAN-ove stručnjake sve je moguće!

Zakažite termin već DANas!

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za sve dizajnerske kuhinja, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.

Video