Početna » Novosti » Nova godina, nova energija

Nova godina, nova energija

Pozitivna energija utječe na svaki aspekt našeg života. Sigurno ste primijetili kako se na određenim mjestima odmah osjećate ugodno i opušteno? 

Okruženje je ključno za širenje ugodne energije. Kako se možete pobrinuti da pozitivna energija kipi i u vašem domu? Počnite tamo gdje provodite najviše vremena i ispunite to mjesto blagostanjem punim sreće i sigurnosti!

Kuhinja je srce doma koja zrači pozitivnom energijom ako su pojedine komponente međusobno usklađene. U nastavku vam predstavljamo TOP 3 prednosti modernog modela kuhinje Silbermond / Lionga koje osiguravaju bolje raspoloženje, organizaciju i dobrobit.

Ostava – višenamjenski ormar

Ormar prikladan za različite namjene. Jedinstven dizajn, visokokvalitetni materijali i individualna raspodjela ladica i polica. Možete koristiti ormarić za namirnice, pribor za kuhanje ili posuđe. Pozitivna strana ormara je što ih možete prilagoditi trenutnoj životnoj situaciji.

Rolo ormar u više boja

Brzo i jednostavno čišćenje i zatvaranje! Naš rolo ormarić nudi prostor za kuhalo za vodu, aparat za kavu ili druge kuhinjske uređaje. Vrhunac je integrirana utičnica i polica na izvlačenje. Vaši aparati i posuđe pospremljeni su u jednom potezu.

DANKÜCHEN kao dizajnerski kuhinjski brand nudi rolo ormare u dvije širine (45 cm i 60 cm) i rolete u čak 21 nevjerojatnih boja!

Integrirani aparat za kavu

E-uređaji su neizostavne komponente koje pripadaju svakoj modernoj kuhinji i olakšavaju vam svakodnevicu. U DAN kuhinji oni su pametno integrirani, ergonomski dostupni i privlačni oku. Zajedno ćemo pronaći pravo mjesto u vašoj kuhinji za uživanje u savršenoj kavi.

Želite li ekskluzivnu kuhinju punu pozitivne energije?

DANKÜCHEN zagovara jedinstvenost i ekskluzivnost u svakom pogledu. Nudimo BESPLATNE savjete svim našim DAN korisnicima. Uvijek odvojimo dovoljno vremena za suradnju s vama kako bismo zajedno pronašli pravo rješenje za vas.

Naši specijalizirani savjetnici i studijski partneri osiguravaju dobro osmišljeno planiranje prostorija i personalizirana rješenja za pohranu.

Rezervirajte neobvezujući termin za konzultacije kod jednog od 15 DANKÜCHEN studija.

U Novoj godini vam želimo puno pozitivne energije i novi poticaj za planiranje vaše kuhinje iz snova!

Uvijek smo tu za vas. 

Vaš DANKÜCHEN


Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za sve dizajnerske kuhinja, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.

Video