Predivna DAN kuhinja

Svaka DAN kuhinja uvijek je postavljena s ljubavlju. U nastavku ćemo vam pokazati male detalje i mnoštvo individualnih rješenja s kojima možete srce svog doma opremiti sa stilom

1. Predivna kombinacija

Najčešći izbor naših kupaca je DAN model Silbermond/Lionga, upravo zbog velikih mogućnosti kombiniranja boja. Predivna kuhinja s tamnim frontama u Antracit boji kojima smo za bezvremenski akcent dodali tonove hrasta Burguesa.

2. Predivne nijanse

Elegantna crna boja unosi zadivljujuće i uzbudljive kontraste u modernoj kuhinji. Ono što ne smije nedostajati su naglasci u nijansama drva. Detalji u bojama drva unose toplinu i udobnost u vaš dom.

Ne bojte se mrlja! Zahvaljujući našem premazu protiv otisaka prstiju, potrošit ćete 70% manje vremena na čišćenje i 100% više vremena sa svojim najdražima.

3. Predivan kuhinjski pult

U modernoj kuhinji ne želite samo kuhati, već i provoditi vrijeme s obitelji i prijateljima u ugodnoj atmosferi. Kuhinjski pult koji se može koristiti kao stol za brzi ručak ili kao šank za pijuckanje kave s prijateljima je savršen je dodatak predivnoj kuhinji.

4. Predivna kuhinjska oprema

Svaka DAN kuhinja savršeno je isplanirana do posljednjeg detalja. Funkcionalan i ekonomičan dizajn osmišljeni su s ciljem da vaš život naprave lakšim i ugodnijim za korištenje..

Pametna rješenja u kuhinji uključuju, između ostalog, praktične ormare za pohranu na izvlačenje i kutne ormare koji dobro iskorištavaju i najskriveniji prostor za pohranu. Dakle, sve je dobro organizirano i na dohvatu ruke, ali i dobro pospremljeno!

5. Predivno po vašoj mjeri

DAN kuhinje su jedinstvene kao i vi. Ciljano realiziramo vaše ideje i planove vodeći računa da kuhinja bude izrađena točno po vašim mjerama, navikama i potrebama. Svim našim kupcima nudimo besplatne savjete, 3D projektiranje i u potpunosti ih se posvetimo.

Zanima vas kako bi izgledala vaša predivna DAN kuhinja?

Naši stručnjaci u 14 DAN studija diljem Hrvatske će vam pomoći sastaviti predivnu kuhinju koja ne samo da odgovara vašem ukusu već i vašem budžetu.

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za sve dizajnerske kuhinja, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.

Video