Prestižan dizajn kuhinje

Ono što savršenu kuhinju razlikuje od prosjeka je inovativan i zapanjujući dizajn. Naši dizajneri kuhinja imaju osjećaj za finoću i estetiku koji podignu cijeli prostor na višu razinu.

Svakodnevno razvijamo nove ideje i poboljšavamo stare s ciljem da vam u svakom trenutku možemo ponuditi aktualne smjernice u svijetu uređenja interijera. Tajni sastojci s kojim postižemo prestižan dizajn i vaše potpuno zadovoljstvo su: skladnost povezivanja, čarobnost detalja i potpuna jedinstvenost kuhinje. 

Skladnost povezivanja

Prestižan dizajn kuhinje nastane skladnim povezivanjem kuhinjskih elemenata. 

Na primjer: karakter kuhinje Luxor smo naglasili frontama u snažnoj i odlučnoj Arzano boji. Za autentičan i elegantan efekt su se pobrinule skladno povezane tri boje na kuhinjskom otoku. Tako su Arzano boju dopunile drveni tonovi Goldhorn mat  boje i tamne Sirus nijanse na radnoj površini. Dinamičan i asimetričan raspored kuhinjskih elemenata utjecao je na zanimljiv i moderan izgled cjelokupnog prostora.

Čarobnost detalja

Stakleni elementi u svijetu uređenja interijera predstavljaju glamurozan i atraktivan izgled. Uz dodatak LED svjetla su staklene površine savršen dodatak za unošenje sofisticiranosti u prestižan dizajn interijera.

Ne iznenađuje da nam prvi pogled krade unutrašnjost kuhinjskog otoka. Stakleni regali s Anthrazit okvirima i staklenim površinama boje Rauchglas su ostvarili čarobnost koja povezuje moderne smjernice, pojedinačne detalje i nijanse s jakim karakterom.

Jedinstvenost kuhinje

Tamni ugradbeni uređaji kao što su hladnjak sa staklenim vratima, pećnica na primjerenoj visini i mikrovalna pećnica stvaraju jedinstvenost svake kuhinje. Skrivena od pogleda, a iznimno važna u DANKÜCHEN kuhinjama je organizirana i pregledna unutrašnjost elemenata. Jedinstven i prestižan dizajn potreban je također u ladicama kako bi vam omogućio najefikasniju i najekonomičniju pohranu namirnica i pribora. 

Kreacija svakog elementa mora biti prilagođena visini osobe koja je najaktivnija u kuhinji, zato naše kuhinje usavršavaju dizajn ergonomskih zahtjeva i pružaju trajnu udobnost.

Naši prodajni savjetnici dat će sve od sebe kako bi postigli skladnost vašeg čarobnog i jedinstvenog karaktera u prestižan dizajn vaše nove kuhinje. 

Posjetite naš YOUTUBE kanal i pogledajte prestižne dizajne za različite modele kuhinja. 

Za aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas uvijek možete pratiti na FACEBOOKU i INSTAGRAMU

Video