100% iskorišten prostor za pohranu

Prilikom planiranja kuhinje potrebno je uzeti u obzir TOP pravilo koje osigurava potreban prostor za pohranu pri projektiranju kuhinje. U nastavku teksta otkrivamo koji vas jednostavan trik može dovesti do organizirane, pregledne i uredne kuhinje

Osnovno pravilo je da si prije dogovorenog termina u studiju postavite sljedeće pitanje:

“Za koji kuhinjski pribor trebam najviše prostora?”

Najbolje je da napravite popis pribora i namirnica koje najviše koristite i donesete ga sa sobom na termin u studiju. Tako će vam naši prodajni savjetnici lakše i bolje znati predložiti odgovarajuću vrstu ormarića i broj elemenata. Također će individualno prilagoditi dubinu, širinu i visinu ladica – ovisno o dodacima za koje će biti namijenjene.

Predstavljamo vam 5 ormarića za 5 različitih vrsta pribora koji će vam omogućiti najveću funkcionalnost i organizaciju u kuhinji.

1. Lonci i posuđe: elementi na izvlačenje

Pametan raspored kuhinjskih elemenata koji uz to omogućuje lako dostupan sadržaj – zlata je vrijedan. To je jedan od razloga zašto se većina odluči za elemente na izvlačenje prilikom planiranja svoje kuhinje po mjeri.

Elementi na izvlačenje su dostupni u mnogo različitih oblika. Odluka o visini i širini se prilagođava loncima, posuđu i namirnicama koje najčešće koristite. Broj takvih elemenata se određuje sukladno potrebama korisnika kuhinje. Ostala vam je još umjetnička odluka koja ističe vaš stil i navike, a to je odabir boja i materijala fronti s ručkama ili bez njih.

2. Čaše: viseći stakleni ormarići

Ne samo da glamurozni stakleni ormarići privlače svačiju pozornost, oni također nude obilje korisnog prostora za pohranu. Odlično obogate prazni kuhinjski zid i nude prostor za vrčeve, servis i sve oblike čaša.

U DANKÜCHEN su obogaćene tehnologijom tihog zatvaranja Blumotin i s dvostrukom sigurnošću, što elementima omogućuje da izdrže veća opterećenja.

3. Pribor: umetak za pribor

Najveća prednost dodataka za organizaciju i pohranu pribora za jelo je ta što ćete pronaći ono što tražite zatvorenih očiju. U DAN-u možete birati između umetaka od pravog drveta, aluminija ili kombinacije obaju materijala. 

Za veću nadogradnju organizacije i urednog pregleda namirnica i pribora u ponudi imamo i umetke za začine i tanjure. 

4. Smeće: sustav odvajanja otpada

U kuhinji, gdje se svakodnevno pripremaju različita jela neizbježna je velika količina otpada. Odabirom sustava za odvajanje otpada su kuhinjski poslovi bezbrižniji i pridonose brizi za okoliš. Prostor za pohranu smeća odlično će iskoristiti prostor ispod kuhinjskog sudopera.

5. Boce: element na izvlačenje za boce

Jeste li ljubitelj raznih ulja, vina ili umaka? Onda je element na izvlačenje za boce odličan izbor za vas. Omogućuje vam da iskoristite uske prostore u kuhinji i provjerite jesu li boce sigurno pohranjene na svojem mjestu. Ujedno će kuhinja izgledati urednije jer ćete ih nakon upotrebe imati gdje spremiti.

U DANKÜCHEN-u želimo da svoju kuhinju isplanirate tako da vam u svakodnevnom kuhinjskom životu nikada ne ponestane kreativnih ideja i prostora za pohranu!

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za organizaciju kuhinjskih elemenata, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.

Video