Početna » Novosti » SAMO jednim izvlačenjem

SAMO jednim izvlačenjem

Zamislite na trenutak da u svojoj novoj kuhinji možete pronaći sve što vam treba SAMO jednim izvlačenjem

Da, to je moguće s raznim elementima na izvlačenje iz DANKÜCHEN-a. Ne samo da vam olakšavaju svakodnevni život već s njima održavate savršeni red u unutrašnjosti ladica.

U nastavku vam donosimo TOP 5 umetaka s kojima možete uštedjeti i do 50% vremena pri pripremanju, kuhanju i pospremanju…

  1. Umetak za pribor 

U DANKÜCHEN-u se svi elementi na izvlačenje izrađuju po mjeri. Ako vam je potrebno puno prostora za pribor, žlice za kuhanje i slično, u prvoj fazi planiranja uključit ćemo izdašne ladice sa samo jednim izvlačenjem te ih smjestiti na prikladno mjesto u kuhinjskom prostoru.

Osim toga, nudimo vam različite umetke za pribor od pravog drva koji dodatno olakšavaju organizaciju.

  1. Umetak za tanjure

DAN-ove ladice sa samo jednim izvlačenjem lako su dostupne i nude nevjerojatnu količinu prostora za pohranu. Obično leže u donjem dijelu kuhinjskih elemenata blizu ploče za kuhanje kako bi ukusna jela mogli poslužiti brzo i udobno.

U DAN kuhinji ladice možete opremiti s protukliznim podlogama. Ako više volite unutrašnjost ladica u tonovima drveta, DAN asortiman uključuje i perforirane ploče za posuđe i lonce. S kojim možete još sigurnije postaviti tanjure i lonce u u ladice sa samo jednim izvlačenje.

  1. Samo jednim izvlačenjem do sustava za odvajanje otpada

Uz DAN je odvajanje otpada jako jednostavno. S našim sustavom više vam nije potreban dodatni prostor  izvan kuhinje za odvajanje otpada.

Kada uključite naš inovativni sustav u svoju novu kuhinju, istovremeno doprinosite dobro za očuvanje okoliša. U DANKÜCHEN-u smo uvjereni da zajedno možemo ostaviti ekološki otisak i pozitivno utjecati na naš planet.

  1. Ladica za pohranu povrća

Naš sanduk za povrće idealno je rješenje za skladištenje voća i povrća. Osigurava da voće i povrće uvijek bude svježe te vam je tako uvijek na dosegu ruke i pohranjen na jednom mjestu. 

  1. Višenamjenski ormar s ladicama

Smočnice su obično smještene u najudaljenijem kutu kuhinje. To im daje pregled bez potrebe da se “uvlače” u kuhinjski prostor. Sada, zahvaljujući staklenim bočnim stranicama, u više se ladice također mogu preglednije pospremiti namirnice bez da se prevrnu ili ispadnu.

Doprinosi li to unutarnjim vrijednostima?

Apsolutno! Kuhinja bez unutarnjih vrijednosti uvijek će ostati samo gola kuhinja. U DAN-u uvijek potičemo vašu znatiželju kako bismo vas nadahnuli inovativnim kuhinjskim idejama u planiranju kuhinje i modernim tehničkim značajkama. Jamčimo vam najbolja rješenja za pohranu na tržištu.

Imate li još pitanja?

Samo ste jedan korak od besplatnog 3D planiranja. Kliknite na naš kuhinjski planer i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i dogovoriti sastanak s vama u studiju.

Uvjerite se sada u pouzdan i stručan savjet!

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za sve dizajnerske kuhinja, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.