Savršena DAN montaža

Precizno sastavljanje je ključno za savršenu funkcionalnost, izgled i dugi vijek trajanja vaše nove kuhinje

Za izvedbu savršene montaže kuhinje potrebno je uložiti puno vremena i truda. Kako biste bili sigurni da sve teče glatko tijekom dana montiranja i da sve radite kako treba prije, tijekom i nakon sastavljanja, pročitajte DAN upute za savršenu montažu…

PRIJE montaže

Dok nestrpljivo čekate novu kuhinju i želite da naši monteri započnu sa sastavljanjem što prije, preporučujemo da je prostorija pripremljena kako bi s montažom mogli započeti što prije.

Monteri započinju pripremu prostora tako da prvo zaštite pod. Poželjno je da su svi radovi postavljanja pločica i parketa već obavljeni. Zidovi bi trebali biti ožbukani i obojeni do dana montaže, a priključci za struju, plin i vodu moraju biti u funkciji.

S DANKÜCHEN-om već znate točan datum isporuke nekoliko tjedana unaprijed. Iako uvijek može doći do kašnjenja, obično imate dovoljno vremena da uklonite staru kuhinju, pripremite sobu i obavite sve ostale potrebne radove.

TIJEKOM montaže

Na dan isporuke cijeli dan rezervirajte za montažu svoje nove kuhinje. Pokušajte ispred kuće ili stambene zgrade rezervirati parkirno mjesto za DAN kombi. Oslobodite put do mjesta postavljanja što je više moguće. U stambenom bloku ili višekatnici možete obavijestiti susjede da će možda morati nekoliko minuta duže čekati na lift.

Kad isporuka konačno stigne, savršenu montažu prepustite profesionalcima iz DANKÜCHEN-a.

Ali budite u blizini cijelo vrijeme, da s vremena na vrijeme provjeravajte je li sve u redu. Ako postoje odstupanja, potrebno ih je navesti na dostavnici.

NAKON montaže

Nakon što je sve sastavljeno, provjerite s monterima je li sve završeno prema vašoj želji.

Naša ekipa će sama izvršiti završnu provjeru i provjeriti:

  • je li cijela kuhinja savršeno sastavljena,
  • otvaraju li se svi pokretni dijelovi glatko i bez poteškoća,
  • vise li visoki ormari sigurno na zidu,
  • radi li rasvjeta i elektronički uređaji,
  • ako ste zadovoljni ili ako imate bilo kakvih komentara ili pitanja.

Prije odlaska montera, savjetujemo vam da još jednom provjeru obavite sami. Nakon toga zabava s uređivanjem i punjenjem polica, ladica i ormarića u vašoj novoj kuhinji može početi. Uživajte u kuharskim avanturama i nezaboravnim trenucima.

Za vas smo odgovorili na najčešće postavljana pitanja (FAQ) o planiranju i montaži kuhinje.

  • Koliko košta 3D projektiranje i konzultacija?

DANKÜCHEN NE naplaćuje 3D projektiranje i savjete prilikom izrade nove DAN kuhinje. Nakon što se odlučite za kupnju, besplatno ćemo vam izraditi projektnu dokumentaciju i izmjeriti prostor.

  • Koliko dugo moram čekati na montažu nove kuhinje?

Sve naše DAN kuhinje izrađuju se po mjerama navedenim u 3D projektiranju. DAN kuhinjski studiji šalju mjere u proizvodni centar u Linz, Austrija. Rok isporuke nove DAN kuhinje je u prosjeku 6 do 8 tjedana te se po tom pitanju prilagođavamo Vašim željama (uzimajući u obzir vrijeme potrebno za izradu i isporuku).

  • Koliko traje garancija na kuhinju?

Kupnjom DAN kuhinje dobivate 2 godine garancije na cijelu DAN kuhinju i doživotnu garanciju na metalne dijelove.

Ako imate dodatnih pitanja, slobodno zakažite termin u studiju VEĆ SAD. Jednostavno kliknite na naš kuhinjski planer, unesite podatke i pošaljite upit.

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za sve dizajnerske kuhinja, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.

Video