Početna » Novosti » Savršenstvo bez granica

Savršenstvo bez granica

Kuhinja 21. stoljeća mora biti prije svega jedno – prilagođena vama!

Predanost poslu ono je što nas vodi na putu do savršene kuhinje. Za naše projektante je svaka kuhinja jedinstveno remek-djelo koje zahtijeva vrijeme i strpljenje, a VI ste ti koji dajete ZNAČAJ ovom remek-djelu.

Kuhinja se u posljednje vrijeme sve više integrira u životni prostor, stoga je treba pažljivo planirati i prilagoditi različitim aktivnostima. Samo tako ćemo moći što brže obavljati svoje dužnosti i iskoristiti vrijeme za druženje s našim najmilijim.

Istražite ergonomska, funkcionalna i sigurna rješenja koja nudi DANKÜCHEN:

Udobnost na 1. mjestu

Kuhinja se ne planira za sljedećih par mjeseci, već nekoliko desetljeća. Zato je potrebno uzeti u obzir VAŠE navike i potrebe. Stručnjaci za kuhinje su tu da vam pomognu kristalizirati viziju vaše kuhinje iz snova. Glavni cilj bi trebao biti olakšati vam svakodnevne zadatke i učiniti aktivnosti u kuhinji još ugodnijima.

Smisleno je planirati raspored prostora za pripremu hrane, kuhanje i pranje. U DAN-u su radne površine, ormarići i podnožne ladice prilagođeni visini korisnika – što je posebno korisno za vaša leđa i držanje tijela. Visina perilice posuđa također se podešava prema vašim željama, samo tako možete zaboraviti na nepotrebno saginjanje.

Praktične ideje

Jeste li znali da se kuhinjske ladice mogu otvarati i zatvarati do 80 puta dnevno? DAN-ovi sustavi su u tome nepobjedivi! Zahvaljujući posebnoj Blummotion tehnologiji tihog i sporog zatvaranja, možete se oprostiti od lupanja kuhinjskih vrata i ladica.

Sigurnost i pouzdanost

Kod težeg posuđa i puno tanjura smo često u nedoumici smijemo li ih staviti u viseće ormariće ili ne. DAN sustav dvostrukih širokih ovješenih šipki bez dodatne naplate nudi dvostruku sigurnost. Naši standardi za vašu bezbrižnost!

Istinska ljepota je u malim stvarima

Kako bi kuhinja uistinu bila prilagođena samo vama potrebno je usredotočiti se na detalje. Ladice sa staklenim bočnim stranicama pružaju ljepši izgled, bolji pregled sadržaja i daju vašim ladicama više svjetla.

Vizija savršene kuhinje 21. stoljeća

Jedan gram iskustva teži više od jednog kilograma čiste teorije. Već 58 godina naši iskusni stručnjaci dizajniraju unikatne kuhinje za svakog pojedinca, prema njihovim željama i potrebama. 

Svjesni smo da je planiranje kuhinje opsežan projekt, zato uvijek rezerviramo dovoljno vremena za svoje stranke, smireno razmatramo sve mogućnosti i pronalazimo optimalna rješenja po pristupačnim cijenama.

Rado ćemo vas pratiti na putu do SAVRŠENE kuhinje, u kojoj ćete prepoznati SEBE!

Sviđa vam se ovaj zapis? Vaše povratne informacije su nam vrlo važne! Ne zaboravite nas pratiti na Facebooku, Instagramu ili Youtubeu.

Video