Čarolija svijetlih boja

Svijetle fronte su vječne HIT boje zimskog i ljetnog trenda, zato su uvijek prava odluka u odabiru boja. Diskretni tonovi, jasne linije i precizna izrada → rezultat:

Svijetle fronte DAN modela Silbermond / Lionga u Polarweiss boji.

Pokazat ćemo vam kako unijeti čisti minimalizam u svoj dom i stvoriti kuhinju koja svakodnevno odjekuje svojom ljepotom i jedinstvenošću…

Zvuk čini glazbu

Na odluku o kombiniranju boja i oblika neka utječe vaš stil, jer je važniji od trendova koji se mijenjaju preko noći. Dizajnerska kuhinja po mjeri oslanja se na dobro promišljenu kompoziciju, visokokvalitetne materijale i preciznu izradu. I što je najvažnije za stvaranje čarolije središnjeg prostora u vašem domu mora se prilagoditi vašim navikama i potrebama. 

Kvaliteta čini razliku

Svijetle fronte su kompaktne i lake za održavanje. DAN vam ih nudi u 4 završne obrade: mat, super mat, visoki sjaj i dijamant.

Sve su izuzetno visoke kvalitete, a Diamant linija i dalje impresionira svojstvima protiv otisaka prstiju, otpornošću na ogrebotine i mrlje, antibakterijska je i otporna je na agresivne tvari.

Individualnost ostavlja dojam

Prilagodba kuhinje je od iznimne važnosti za savršenu svakodnevnu kuhinjsku rutinu. Bez obzira ima li kuhinja svijetle fronte ili tamne, iznimno je važno da je ergonomski prilagođena visini osobe koja je najaktivnija u kuhinji. Ako želite dovoljno prostora za pohranu i više radne površine, onda je kuhinjski otok idealno rješenje. Također služi kao razdvajanje kuhinje i blagovaonice.

DAN savjet: Uz dvije visoke stolice vaši najmiliji će se udobnije družiti s vama tijekom pripreme hrane. Za stilsko povezivanje blagovaonice i dnevnog boravka dozvolite jednom od naših 15 DAN ekskluzivnih studija da vam savjetuju u dizajnu i odabiru opreme.

Napravite prvi korak prema svojoj kuhinji iz snova -s DAN-ovim planerom kuhinje!

Odgovorite na 7 pitanja, odaberite studio u svojoj blizini i unesite svoje podatke. U najkraćem roku ćemo Vas kontaktirati i zajedno ćemo dogovoriti termin za besplatno 3D projektiranje.

Naši DANKÜCHEN partneri i specijalizirani savjetnici s visokom razinom stručnosti u projektiranju kuhinja i dugogodišnjim iskustvom pratit će vas na putu do vaše savršene kuhinje. Uvjerite se naš pouzdan i stručan savjet!

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za sve dizajnerske kuhinja, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.

Video